Neler Yeni

Sisteme kasa önerisi

OrhanDo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Orhan
Arkadaşlar selamlar, aklımda bir sistem var çok tecrübeli olduğum söylenemez bu sisteme bir kasa almak gerekirse bu kasa ne olmalı. Psu ile birlikte 700-800 liralık kasalar olursa iyi olur. Yeterli olmaz derseniz ne önerirsiniz acaba. Sistem parçalarım kesin olmamakla birlikte bunları almayı düşünüyorum. Ekran kartı düşük seviye gelebilirim amacım son teknoloji oyunları full ayarlarda oynamak değil bilgisayarda.
Sistem:
AMD Ryzen 5 3600X
Asus Prime X570-P
Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) 3600MHz DDR4 Ram
XPG Dahili SSD, AS40G, 256GB
Sapphire Nitro+ Radeon RX 570 4GD5

Yukarıdaki sistem mantıklı bir tercih midir onunda yorumunu yapmanızı rica ediyorum, bunun dışında kaç watt bir psu almak gerekir bu sisteme ve ayrıca hangi kasayı önerirsiniz? İyi forumlar.

Ozzyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Ozan Korzay
Arkadaşlar selamlar, aklımda bir sistem var çok tecrübeli olduğum söylenemez bu sisteme bir kasa almak gerekirse bu kasa ne olmalı. Psu ile birlikte 700-800 liralık kasalar olursa iyi olur. Yeterli olmaz derseniz ne önerirsiniz acaba. Sistem parçalarım kesin olmamakla birlikte bunları almayı düşünüyorum. Ekran kartı düşük seviye gelebilirim amacım son teknoloji oyunları full ayarlarda oynamak değil bilgisayarda.
Sistem:
AMD Ryzen 5 3600X
Asus Prime X570-P

Yukarıdaki sistem mantıklı bir tercih midir onunda yorumunu yapmanızı rica ediyorum, bunun dışında kaç watt bir psu almak gerekir bu sisteme ve ayrıca hangi kasayı önerirsiniz? İyi forumlar.
https://www.itopya.com/msi-mag-forge-101m-tempered-glass-rgb-usb-32-mid-tower-kasa/ Bunu öneririm hava akışı gayet iyi birazcık bütçe yükseltirsen hava akışı iyi geniş olarak güç kaynağıyla birlikte bunu öneririm https://www.hepsiburada.com/coolerm...tJ2T_sYkQkOpIerkS1ZZUUElAyN3bNwsaAn0vEALw_wcB

Ozzyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Ozan Korzay
Ayrıca işlemciyi r5 3600 yapıp ekran kartını rx580 yapabilirsiniz veya gtx 1650s.

OrhanDo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Orhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@Ozzyy
Hocam hızlı yanıtınız ve tavsiyeniz için teşekkür ederim. Anakart konumda da yardımcı olmuştunuz, rx580'e geçebilirim en son seçimleri yaptıktan sonra fiyata bakıp ona göre karar vereceğim. Tekrar teşekkür ederim, iyi geceler.

Ozzyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Ozan Korzay
@Ozzyy
Hocam hızlı yanıtınız ve tavsiyeniz için teşekkür ederim. Anakart konumda da yardımcı olmuştunuz, rx580'e geçebilirim en son seçimleri yaptıktan sonra fiyata bakıp ona göre karar vereceğim. Tekrar teşekkür ederim, iyi geceler.
Ne demek tercih size kalmış hayırlı gecelerin olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
ERTUĞRUL ÜNDAR
Sistem:
AMD Ryzen 5 3600X
Asus Prime X570-P

anakart msi tomahawk max b450 ile değişirsen daha iyi olur ryzen 5 için x-570 serine gerek yok bence ram olarak cl16 olmasına dikkat et bütçene göre 3000 mhz aşa alma ssd 120 gb düşür sadece windows kur yanına oyunlar için 1 tb 7200 rpm hdd al,kasa konusunda önde 3 yada 2 buyuk fan arkada 1 egzos fanı olsun ön kısmı mesh panel olsun yeter,psu dahil kasa bakarsan bu sistem için 650 w aşasına bakma bence ekran kartı konusunda bu dediklerimi yap duruma göre ryzen 3600 düşür işlemcini bütçende ne kalıyosa ona göre bir tavsiyede bulunuruz ama rx580 den aşa almak mantıklı değil bu ara

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
ERTUĞRUL ÜNDAR
bu şekilde 4.616,26 tl yapıyor kalan bütçen ilede ekran kartı bakarsın :D

OrhanDo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Orhan

Anakartı MSI B450 Tomahwak alabilirsin
Teşekkürler hocam, b450 ve x570 arasında çok kaldım ama arada fiyat farkının çok olmaması neticesiyle x570 seçtim hocam.

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
tercan
Sistem:
AMD Ryzen 5 3600X
Asus Prime X570-P

Phantex'in kasaları kaliteli ve diğerlerine nazaran daha hesaplı. Buradan bakabilirsiniz.

Top Bottom