quartle
80+ Gold
aldığın site de pahalı galiba bu arada o parçaları tek tek topla yine o kadar çıkmazNiye hocam?
aldığın site de pahalı galiba bu arada o parçaları tek tek topla yine o kadar çıkmazNiye hocam?
Hocam bakın defalarca anlattık eğer anlamak istemiyorsanız insanların vaktini harcamayın. En başta belirttik bu sistem olmamış diye nedenini de söyledik yapılacakları da söyledik. Israrla olmazmı diye zorluyorsunuz yapmayın lütfen.Niye hocam?
İtopyadan satın aldımaldığın site de pahalı galiba bu arada o parçaları tek tek topla yine o kadar çıkmaz
Tamam hocam haklısınız.Hocam bakın defalarca anlattık eğer anlamak istemiyorsanız insanların vaktini harcamayın. En başta belirttik bu sistem olmamış diye nedenini de söyledik yapılacakları da söyledik. Israrla olmazmı diye zorluyorsunuz yapmayın lütfen.
arkadaşın dediği gibi geçmiş olsun iade şansınız olsaydı keşkeİtopyadan satın aldım
Arkadaşların dediği gibi 4070 li bir sistem alınabilirdiİtopyadan satın aldım
Hocam şu arkadaş bana özelden yazdı sordu dedim mantıksız sistem 7500f yeterli veya daha guclu gpu al bu işlrmciye falan dedim. Ne dediysem anlatamadım. Hatta dedim başkalarına sorsanız herkes mantıksız der diye.Parçalar çok dengesiz olmuş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Keşke aldıktan sonra değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Almadan önce sorsaydınız bütçenize göre çok daha iyi Bi sistem dizilirdi
sistemi ne zaman aldınızUğraşacağım ama büyük ihtimalle edemeyeceğim bu sistemi kullanacağız artık