Daha sonra RAM ekleyecek olsa, aynı çipleri denk getirme konusunda sıkıntı yaşayabilir. En iyisi önce RAMHayır tam tersi.
240 gb ssd alıp 16 gb ram yaptıktan sonra zamanla üstüne biraz para biriktirip 1tb HDD alabilirsin
Depolamayı baştan fazla almak istiyorum zaten ilerde 8gb ram daha takarım sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.Güzel sistem ssd yi ilk başta 240gb alıp onun yerine rami 16gb yapmak daha mantıklı ama.
240GB SSD çokta yetmez gibi ama.Ram daha önemli bir bileşen.
500gb harddisk ?240GB SSD çokta yetmez gibi ama.
Evet banada öyle geldi çünkü 4 5 ay elime para geçmez ve ssd o zamana kadar yetmeyebilir.240GB SSD çokta yetmez gibi ama.
Aga hdd ye hiç bulaşmak istemiyorum ya takarım zaten ilerde ram500gb harddisk ?
Monitör yok ki reis nasıl değiştireyimjAcer KG241QS 23.6" 165Hz 1ms
James Donkey ürünleri ssd de dahil kısa ömürlü olabiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
monitörü değiştirmeni öneririm.
depolamanın gerçekten önemli olduğunu düşünüyorum 1tb hdd 480gb ssd olmasında rağmen toplam 300gb falan boş yerim kaldı (hepsi sadece oyun)Depolamayı baştan fazla almak istiyorum zaten ilerde 8gb ram daha takarım sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
bu arada 7200rpm hdd kullanırsan hem bütçenden tasarruf edersin hem de oyunlarda fps drop vb problemler yaşamazsın + olarak daha fazla depolama alanın olurAga HDD ye hiç bulaşmak istemiyorum ya takarım zaten ilerde ram
Mesaj otomatik birleştirildi:
Monitör yok ki reis nasıl değiştireyim
Hayırlı olsun güzel sistemMerhabalar bugün veya pazar günü sipariş edeceğim inş. Sipariş etmeden sizde danışayım dedim yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Sistemi şu şekilde alacağım
İşlemci ryzen 3100, ekran kartı inno3d 1650 super birde ssd yi çıkarıp başka siteden 480gb ssd alacağım.Aquarius 5A - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Toplam fiyat 4000TL oluyor ssd ile birlikte 4500 diyelim. Bu fiyata daha iyisi bulunur mu veya başka tavsiye ettiğiniz sistem var mı?
Birde game garajda 16-18 ekim indirimler var bu indirimler 18 ekim de de geçerli demek değil mi?
tercihini değiştirmeni öneriyorum diyeyimMonitör yok ki reis nasıl değiştireyim