Sistemi iade edip değiştirmeli miyim?

Hemen iade

Iade edip imkanınız varsa 2.el+outlet parçalardan toplarsaniz daha iyi olur

Son düzenleme:
Iade edip imkanınız varsa 2.el+outlet parçalardan toplarsaniz daha iyi olur
Ne alaka arkadaş bu kadar bütçesi olan adam niye ikinci el ve outlet parça alsın?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.incehesap.com/genesis-blaze-oem-paket-fiyati-83258/ ben 7 8700F aldım ve sipariş verdim. değiştireyim mi? sadece oyun oynamaycak, bol bol programlama için kullanacağım).
İade edin.

Ne alaka arkadaş bu kadar bütçesi olan adam niye ikinci el ve outlet parça alsın?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İade edin.
0 sistemler çok absürt fiyat ondan.Neden toplamasın?2.el kfgli ürünler 0 ürünlerden 5 10k daha aşağıda.
9070xt 28k piyasası var.
32gb ram 6000mhz 15 17k
1tb ssd 3-4.5k

8700F iyi bir işlemci değil hocam tercihinizi başka modellerden yana kullanmanız sağlıklı olur. Bu CPU dışında ne olursa olsun :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Ben iadelik bişey göremiyorum. Aldığın fiyat önemli burada 8700f alınmaz diyenlere bakma hepsi l3 önbellek hastası. İlerde 7800x3d geçersin 7500f de çok süper bı işlemci değil. 8700f çekirdek performans iyi. İşlemci içerisinde Entegre YZ var ilerde oyunlarda ai dahil edilirse o zaman 7500f tokatlar 😀

0 sistemler çok absürt fiyat ondan.Neden toplamasın?2.el kfgli ürünler 0 ürünlerden 5 10k daha aşağıda.
9070xt 28k piyasası var.
32gb ram 6000mhz 15 17k
1tb ssd 3-4.5k
5-10 lira için ağız kokusu çekmeye değmez hocam ayrıca garantili alıyorsun

Ben iadelik bişey göremiyorum. Aldığın fiyat önemli burada 8700f alınmaz diyenlere bakma hepsi l3 önbellek hastası. İlerde 7800x3d geçersin 7500f de çok süper bı işlemci değil. 8700f çekirdek performans iyi. İşlemci içerisinde Entegre YZ var ilerde oyunlarda ai dahil edilirse o zaman 7500f tokatlar 😀
hocam sabahtan beri stres oldum yanımda telefonda yok iptal edecektim eve gelince de gerçekten değermi? l3 önbellek önemli. 2000tl fazla ödedim.

hocam sabahtan beri stres oldum yanımda telefonda yok iptal edecektim eve gelince de gerçekten değermi? l3 önbellek önemli.
Örnek vermek gerekirse; Dünyadan, günlerden habersiz saatlerce valorant oynayacaksaniz çok değerli l3 önbelleği. haricî olarak belli başlı oyunlar dahilinde çokta etkisi yok. Kısaca CPU tabanlı oyunlarda iş görüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,159
Üyeler
192,625
Son üye
mustaua
Geri