Çözüldü✓ Sistemi kaça satsam gider?

arkadaşlar vatandan hazır sistem olarak almıştım bütün parçaların 6 7 ay garantisi var
12400f
rx6700 sapphire pulse 10gb
gskill ripjaws 2x8gb 3200mhz cl16
gigabyte h610 h
thermal theke s200tg argb (psu içinde)
kingstone 1tb m2ssd pce 4.0 4000 okuma 4100 yazma

şuan gidiceği fiyat beni tatmin eder ise satıp uzun bir süre biligsayarsız kaldıktan sonra yeni güncel bir şey alacağım.
17kya satabilirsin 16ya kadar in daha aşağısı kurtarmaz

doğru diyorsunuz garanti bitmeden satmam doğru olacaktır. ancak geri totoyu düzeltmeye parayı ne kadar buluruz sıkıntı oda
Az tutmaz am5 sağlam sistem dedinmi bunun üzerine bir 15k daha çıkman demek iki türlüde aynı yola geliyor şahsi düşüncem satıp en azından giriş seviye bir am5 için birikim yapmanızı tavsiye ederim.

sistemi minimum 15-16ya satarsın şanslıysan daha fazlasına da satarsın. en kötü 25-26ya am5 hazır sistem düşürürsün. ekran kartı 4060-4060ti olur ama ilerde yükseltirsin satması zor bi kart değil alıcısı çok. hatta hazır sistemi aldığın gibi 24 ay garantili sıfır adı altında güzel fiyata satıp 2.el güzel bir ekran kartı bile alınabilir.
şuanki ekran kartımın satılma ihtimali çok düşük bence. adam bakıyor 1k fazlaya 6700xt var onu alıyor. yada gidiyor 6650xt alıyor. garip.

doğru diyorsunuz garanti bitmeden satmam doğru olacaktır. ancak geri totoyu düzeltmeye parayı ne kadar buluruz sıkıntı oda
orası size kalmış hocam bir şey diyemem. ben yazın çalışıyorum mesela sizde çalışıyorsanız bi şekilde bütçeye ekleme yapabilirsiniz.

orası size kalmış hocam bir şey diyemem. ben yazın çalışıyorum mesela sizde çalışıyorsanız bi şekilde bütçeye ekleme yapabilirsiniz.
çalışıyorum ama öğrenciyim ailemden pek para almam yani kurslar felanda var yetiştirmesi zor oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mesela 7500f drr5 rx 7700xt bir sistemi kaça toplarım?

şuanki ekran kartımın satılma ihtimali çok düşük bence. adam bakıyor 1k fazlaya 6700xt var onu alıyor. yada gidiyor 6650xt alıyor. garip.
sistemi toptan satmak da bir seçenek hocam birde her parçanın bir alıcısı vardır illaki.

çalışıyorum ama öğrenciyim ailemden pek para almam yani kurslar felanda var yetiştirmesi zor oluyor

mesela 7500f drr5 rx 7700xt bir sistemi kaça toplarım?
rx7700xt 2.el piyasasını inanın bilmiyorum ama birkaç gün önce r5 7500f+rx6900xt sistemi 23kya toplamıştık arkadaşa taş gibi 4k oyununu oynuyor.

sistemi toptan satmak da bir seçenek hocam birde her parçanın bir alıcısı vardır illaki.

rx7700xt 2.el piyasasını inanın bilmiyorum ama birkaç gün önce r5 7500f+rx6900xt sistemi 22kya toplamıştık arkadaşa taş gibi 4k oyununu oynuyor.
amacım aslında 2k 60 fps üstü almak ve 7700xt bana bunu veriyor. 6000 serisi almayı pek fazla istemiyorum güncel olmasını istiyorum. amacım hep güncel tutmak

arkadaşlar vatandan hazır sistem olarak almıştım bütün parçaların 6 7 ay garantisi var
12400f
rx6700 sapphire pulse 10gb
gskill ripjaws 2x8gb 3200mhz cl16
gigabyte h610 h
thermal theke s200tg argb (psu içinde)
kingstone 1tb m2ssd pce 4.0 4000 okuma 4100 yazma

şuan gidiceği fiyat beni tatmin eder ise satıp uzun bir süre biligsayarsız kaldıktan sonra yeni güncel bir şey alacağım.
5600X 3060 Tİ 512 m2 dandik kasa psu PCYİ 16 ya verdim hacı ona göre biç fiyatı sende

amacım aslında 2k 60 fps üstü almak ve 7700xt bana bunu veriyor. 6000 serisi almayı pek fazla istemiyorum güncel olmasını istiyorum. amacım hep güncel tutmak
7000 seriside güzeldir ama bildiğim kadarıyla 6000 serisi çok performans farkı olmamasına rağmen daha ucuz oluyor. 6900xt çok fena kart mesela bende ilerde düşünüyorum o kadar da eski diyemem. eğer bütçe çıkarsa 9000 serisi de bakılabilir 550 dolar olacak diyorlardı.

7000 seriside güzeldir ama bildiğim kadarıyla 6000 serisi çok performans farkı olmamasına rağmen daha ucuz oluyor. 6900xt çok fena kart mesela bende ilerde düşünüyorum o kadar da eski diyemem. eğer bütçe çıkarsa 9000 serisi de bakılabilir 550 dolar olacak diyorlardı.
nvdia içinde öyle diyorlardı ama öyle olmuyor işte :D

• Üzgün
Reaksiyonlar: 1905
nvdia içinde öyle diyorlardı ama öyle olmuyor işte :D
güncellik için bence am5 yeterli hocam ekran kartı tamam güncelliği güzel ama performans da etken. 13bin TL'ye daha iyi bir kart alamazsınız mesela ama sizin bileceğiniz iş tabii

güncellik için bence am5 yeterli hocam ekran kartı tamam güncelliği güzel ama performans da etken. 13bin TL'ye daha iyi bir kart alamazsınız mesela ama sizin bileceğiniz iş tabii
doğru diyorsunuz aslında 6000 seriside değerlendirilmeli

aklımdaki sorular çözüldü aslında teşekkür ederim herkese ben iyice bir düşüneyim.

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,250
Üyeler
184,127
Son üye
UMUT0763
Geri