Çözüldü✓ SİSTEMİ NASIL BULDUNUZ?

Oyun diyorsun bu 160k bütçe ayırmış yarın bir gün yayın açar videolarına edit yapar render alır , adama toplatmaya çalıştığım sistem hem ilerleyen zamanlarda içerik üretmek isterse onada el verişli olsun hemde oyun içinde ileri seviyesi olsun istiyorum, neyse tamam reis biz bilmiyoruz bir şey en ileri seviye bilen sensin imzandaki sistem çok şey anlatıyorda neyse :D
5090 rog kullanıyorsun x870 msi tomahawk 100k abonen var tamam sensin kanka b850 lerde altında pcie slotu var güç kısarak kullanır arkadaş oyun oynuyacağım demiş içerik felan demişsin bari mantıklı konuş :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyun diyorsun bu 160k bütçe ayırmış yarın bir gün yayın açar videolarına edit yapar render alır , adama toplatmaya çalıştığım sistem hem ilerleyen zamanlarda içerik üretmek isterse onada el verişli olsun hemde oyun içinde ileri seviyesi olsun istiyorum, neyse tamam reis biz bilmiyoruz bir şey en ileri seviye bilen sensin imzandaki sistem çok şey anlatıyorda neyse :D
Sistemime laf etmiş birde öyle üst düzey sistem kullanıyor ki imzasına yetmemiş :D

Son düzenleme:
5090 rog kullanıyorsun x870 msi tomahawk 100k abonen var tamam sensin kanka b850 lerde altında pcie slotu var güç kısarak kullanır arkadaş oyun oynuyacağım demiş içerik felan demişsin bari mantıklı konuş :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sistemime laf etmiş birde öyle üst düzey sistem kullanıyor ki imzasına yetmemiş :D
mevzu sisteminin düşük olması olabilir , bende yıllarca düşük kullandım , dalga geçmiyorum dalga geçeninde beyin kortekslerinde kesinlikle bir sıkıntı vardır.

asıl tuhaf olan yıl olmuş 2025 7800xt alabilecek durumun varken halen ddr4 sistem kullanmanda hani paran olmaz ,alamayabilirisin onuda anlarım ddr3 sistem kullanan tanıdığım var ,ama gidip 7800 xt almışsın onu alacağına ddr5 geçip 7800x3d 9800x3d gibi işlemcilerin igpusunu kullanıp sonradan ekran kartı alabilirdin buda bilgisayarı yıllarca yükseltmene fırsat verecekti ,bunları yapmayıp sanki bilgisayardan çok ileri seviye anlıyormuş gibi ''x serisi anakartı oyun için öneren adamın benim için bilgisayar hakkında gram bilgisi yoktur'' tarzı boş söylemlerin sıkıyor insanı oyun için alana adam muhtemelen yarın birgün yayın açacak veya render da alacak.

Hani sistemimle övünüyorum ya güya ,adamın biri gelir rtx 5090 la 9950x3d ile g... olur kalırız burda ,

bu arada sistemimi imazama yazmıyorum gerek duymuyorum hani benim var adamın yok ne oldu yani gökleremi uçtum bir başkasınında benimkinden üstün ,zaten elinde olan adamında var neye kime neyin havasını atacağım.. böyle şeyler ile övünülebileceğini düşünmek bile saçma sapan bir şey .... yaşadığımız coğrafya belli,

orta seviye bir sistem benimki üstte rtx 5090'ın var dalga geçmişsinde ondan yazma gereği duydum benimki orta bir sistem

MONITOR: ASUS TUF Gaming VG27AQML1A 27 inch 260Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot

CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D 8-Core, 16-Thread Desktop Processor

GPU: Gigabyte Radeon Rx 9070 Xt Gaming Oc 16gb

CASE: Lian Li Lancool III ARGB Black E-ATX

MOTHERBOARD: MSI Mag X670E Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX

RAM: ADATA XPG Lancer Blade Black DDR5-6000Mhz CL30 32GB (2x16GB) Dual Channel Ram

PSU: Corsair RM750e Gen5 750 W 80+GOLD Power Supply

SSD: Kingston Renegade 2TB 7300/7000MB/s PCIe 4.0 NVMe m2 SSD

COOLER: Arctic Liquid Freezer II 420mm CPU Water Cooler

KEYBOARD: AULA f75

HP: Havit Gamenote H2002P RGB 7.1 USB Headset

MOUSE: Gigabyte Aorus M2 RGB

Son düzenleme:
mevzu sisteminin düşük olması olabilir , bende yıllarca düşük kullandım , dalga geçmiyorum dalga geçeninde beyin kortekslerinde kesinlikle bir sıkıntı vardır.

asıl tuhaf olan yıl olmuş 2025 7800xt alabilecek durumun varken halen ddr4 sistem kullanmanda hani paran olmaz ,alamayabilirisin onuda anlarım ddr3 sistem kullanan tanıdığım var ,ama gidip 7800 xt almışsın onu alacağına ddr5 geçip 7800x3d 9800x3d gibi işlemcilerin igpusunu kullanıp sonradan ekran kartı alabilirdin ,bunları yapmayıp sanki bilgisayardan çok ileri seviye anlıyormuş gibi yok x serisi anakartı oyun için öneren adamın gram bilgisi yoktur tarzı boş söylemlerin sıkıyor insanı.

adamın biri gelir rtx 5090 la 9950x3d ile g... olur kalırız, bu arada sistemimi imazama yazmıyorum gerek duymuyorum hani benim var adamın yok ne oldu yani gökleremi uçtum bir başkasınında benimkinden üstün zaten elinde olan adamında var neye kime ne

orta seviye bir sistem benimki üstte rtx 5090'ın var dalga geçmişsinde ondan yazma gereği duydum benimki orta bir sistem

MONITOR: ASUS TUF Gaming VG27AQML1A 27 inch 260Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot

CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D 8-Core, 16-Thread Desktop Processor

GPU: Gigabyte Radeon Rx 9070 Xt Gaming Oc 16gb

CASE: Lian Li Lancool III ARGB Black E-ATX

MOTHERBOARD: MSI Mag X670E Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX

RAM: ADATA XPG Lancer Blade Black DDR5-6000Mhz CL30 32GB (2x16GB) Dual Channel Ram

PSU: Corsair RM750e Gen5 750 W 80+GOLD Power Supply

SSD: Kingston Renegade 2TB 7300/7000MB/s PCIe 4.0 NVMe m2 SSD

COOLER: Arctic Liquid Freezer II 420mm CPU Water Cooler

KEYBOARD: AULA f75

HP: Havit Gamenote H2002P RGB 7.1 USB Headset

MOUSE: Gigabyte Aorus M2 RGB
yaşıt olduğumuzdan bahsediyorsunuz açıp bir konularıma baksaydınız 150k lık bir projeye giriştiğimi görebilirdiniz ki ben bunu kendim çalışarak topluyorum uzun zamanlar kimseden destek almadan topladım o zaman 5k ya 5700x3d gigabyte b550 e geçebiliyordum geçtim am5 geçmek daha mantıksızdı ki niye 8 ay ekran kartsız pc kullanayım ne gereği var yani akıl var mantık var indirimde 19 20k bandına pure çekmişim daha üstü yok zaten :D

Geri