Sistemi sipariş ettim H.O Mu G.O Mu?

Hayırlı olsun kral güle güle kullan. Sadece ssd bende soru işareti bıraktı o da o markayı çok bilmediğim için.
wd yıllardın depolama cihazı üreticisidir sorun olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ram yükselt bence onun dışında H.O.

wd yıllardın depolama cihazı üreticisidir sorun olmaz

ram yükselt bence onun dışında H.O.
Ram için sipariş iptali sağladım itopyayı bekliyorum iptal etmesini sonra rami 2x yapacağım 4k fark ile.

Ram için sipariş iptali sağladım itopyayı bekliyorum iptal etmesini sonra rami 2x yapacağım 4k fark ile.
Hayırlı olsun hocam bir önceki konu da ram 3-4k fark var demiştim görmemişsiniz galiba. İptal etmelerini beklemeyin bence, stokta kalmaz ya da yükselir 🙂 Ben 2 3 kez itopyadan sistem alıp iptal ettim sipariş iptal olmasını beklemedim biraz geç iptal ediyorlar. Geri ödemeside taksitli yapılıyor.

Telefondan giriyorsan itopyaya masaüstü sürümü görünümüne geçip satın alın butondaki '+' butonu gözükmüyor ram'ı o şekilde 2x yapabilirsin

1000074842.webp

Telefonu yatay çevirincede butonları görebilirsiniz. Masaüstü sürümüne geçmeden

Son düzenleme:
Hayırlı olsun hocam bir önceki konu da ram 3-4k fark var demiştim görmemişsiniz galiba. İptal etmelerini beklemeyin bence, stokta kalmaz ya da yükselir 🙂 Ben 2 3 kez itopyadan sistem alıp iptal ettim sipariş iptal olmasını beklemedim biraz geç iptal ediyorlar. Geri ödemeside taksitli yapılıyor.

Telefondan giriyorsan itopyaya masaüstü sürümü görünümüne geçip satın alın butondaki '+' butonu gözükmüyor ram'ı o şekilde 2x yapabilirsin

Alıntıyı görüntüle

Telefonu yatay çevirincede butonları görebilirsiniz. Masaüstü sürümüne geçmeden
Bende iptali beklemedim. Çünkü hala iptal işlemi onay bekliyor. Başka bir üyelik açıp başka bir kredi kartımdan yeniden sipariş verdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,342
Üyeler
185,713
Son üye
skriqy
Geri