Dostum keşke dediğim gibi Ballistix alsaydın. Bu kadar pahalıya aldığını bilmiyordum.. Senin için bir sorun yok sanırım. Yardıma ihtiyacın olduğunda hiç çekinmeden DM veya WP'den bana ulaşabilirsin.
Merhaba arkadaşlar. RAM'leri de bugün İtopya'dan aldım ve sistemi değiştirmeyi sonunda bitirdim. Olmuş mu ? (Anakart, kasa ve soğutucuyu eski sistemden de bir kaç parçayı yeni sistemin içinde bıraktım değiştirmedim.)
ekran kartini 2 ay once indirimde yakaladigim icin aldim islemciyi de itopya dg gununde uyguna aldim. ekran kartini da degistiririz hocam da artik bi parca alirken dusunmek istemiyorum bu sistem olaylari yuzunden kafam beynim s. yanlis anlamayin 1 ocaktan beri sistemi degistirmekle uğraşıyorum. son 1 aydir almisken iyisi olsun deyip aliyorum. İleride degistirmemek amaciyla.
Harbiden de 6400 e almışsın.
Konudaki arkadaşlar gibi öneride bulunmak istemiyorum ama gerçekten 3 e ram alıp 3 küsure cok çok iyi bir anakart alabilirdin. Elindeki anakart ve sıvıyı satarak daha iyi bir sıvı soğutma alırdin üstüne.
Hayırlı olsun tekrardan , para senin karar senin
Harbiden de 6400 e almışsın.
Konudaki arkadaşlar gibi öneride bulunmak istemiyorum ama gerçekten 3 e ram alıp 3 küsure cok çok iyi bir anakart alabilirdin. Elindeki anakart ve sıvıyı satarak daha iyi bir sıvı soğutma alırdin üstüne.
Hayırlı olsun tekrardan , para senin karar senin