Çözüldü✓ Sistemi Taşıyacağım Yardıma İhtiyacım var.

Osmantrk

80+
Reaksiyon skoru
42
Merhabalar sistemimi başka şehire taşımam gerekiyor. Ram ekran kartı işlemciyi söktüm. İşlemcinin koruyucusunu taktım. Kargo ile göndermem gerekiyor başka seçeneğim malesef bulunmuyor. Kasayı sağlam bir şekilde kolileyerek köpük ve koruma ile göndereceğim. Fakat aklımda şu soru işareti var sıvı soğutmanın ucu ve ekran kartı güc kablosu serbest halde bulunuyor kasanın içerisinde şuanda bunlar için ne yaparsam taşıma açısından sağlıklı olur ? Bütün sistemi sökmek istemiyorum çünkü tekrar kasada toplarlamak için yeterli deneyime sahip değilim.

1000008447.webp

Merhabalar sistemimi başka şehire taşımam gerekiyor. Ram ekran kartı işlemciyi söktüm. İşlemcinin koruyucusunu taktım. Kargo ile göndermem gerekiyor başka seçeneğim malesef bulunmuyor. Kasayı sağlam bir şekilde kolileyerek köpük ve koruma ile göndereceğim. Fakat aklımda şu soru işareti var sıvı soğutmanın ucu ve ekran kartı güc kablosu serbest halde bulunuyor kasanın içerisinde şuanda bunlar için ne yaparsam taşıma açısından sağlıklı olur ? Bütün sistemi sökmek istemiyorum çünkü tekrar kasada toplarlamak için yeterli deneyime sahip değilim.
sadece ekran kartını çıakrsanızda yeterliydi aslında

Hocam o çok zahmetli olur hem takmasını bilmiyorum. Sabitleyip göndersem ne olabilir ki ?

soğutucuyu güzelce anakarta değmeyecek bir yerden kasaya cırtcırtla sorun olmaz

Bende öyle düşünüyorum bakalım o şekilde yapacagım sanırım. Hangi kargoyu kullanmak mantıklı olabilir bunun için. Fark eder mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,258
Üyeler
185,395
Son üye
Babulusavar
Geri