Sistemi yorumlayabilir misiniz?

burakistaken

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
676
Arkadaş aşağıdaki sistemi almış. Fiyatına göre yorumlayabilir misiniz? Kendisi Nvidia istiyor özellikle. Bu bütçede daha iyi bir alternatif var mı ya da gelir mi?

55k ya her türlü vatandakini almayı tercih ederim bide ramler dün o kadar düşmüşken pc ye şu paraları asla vermem muhtemelen

Bu sistemle attığımı kıyaslayabilecek var mı? Anakart işlemci farklı çünkü. Ssd de farklı ama aradaki farka değer mi bilmiyorum. Genel olarak intelden uzak duruyoruz biz.

Bu sistemle attığımı kıyaslayabilecek var mı? Anakart işlemci farklı çünkü. Ssd de farklı ama aradaki farka değer mi bilmiyorum. Genel olarak intelden uzak duruyoruz biz.
intelden uzak durma sebebi nedir tam olarak 245kf nin dengi 9600x 9700x zaten 7500f le rakip bile değil

intelden uzak durma sebebi nedir tam olarak 245kf nin dengi 9600x 9700x zaten 7500f le rakip bile değil
7500 x3d işlemci
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uzak durma sebebi ise amdnin dengi değil

@jombo @TechGuy

Son düzenleme:
7500 x3d işlemci

@jombo @TechGuy
Taksit düşünmüyorsa ikinci el kelepir sistem kovalasın daha iyi sistem düşürür. Bunların ikisine de şu an para vermezdim.

7500 x3d işlemci

@jombo @TechGuy
İntelin işlemcisi Agirsiklette ortalama bir dövüşçü 7500 ise hafifsiklet şampiyonu denk değiller Intel çok daha güçlü

7500x3d pahalı bi işlemci parasını haketmiyor millete birde fiyat performans diye kakalıyolar maks ederi 10K belki onun yerine az çıkınca 9700x falan alınca o bile çok daha iyi oluyor.Benzer fiyatlarda olacaksa vatandaki sistemin anakartını z890 ve kasayıda msi mag 750w lık olan yap gen5 olması lazım ondaki psunun.

1774373627173.webp

1774373638628.webp

Son düzenleme:
7500x3d pahalı bi işlemci parasını haketmiyor millete birde fiyat performans diye kakalıyolar maks ederi 10K belki onun yerine az çıkınca 9700x falan alınca o bile çok daha iyi oluyor.
insanların amd fanlıgını anlamıyorum artık hem ekran kartı hem işlemci tarafında

Geri