elimde olsa kendim de bakarım zaten ortalama ne alır diye soruyorum bu işlemci ve ekran kartıylaNerde bu fps'i aldığını tahmin mi edeceğiz?
harbi miHalf lifeda için soruyorsanız alır hocam.
minimum kaç alır ortalama 4 5 video izledim düşmüyor 360 altınaSabit almaz.
oyun valorant belirtmeyi unutumelimde olsa kendim de bakarım zaten ortalama ne alır diye soruyorum bu işlemci ve ekran kartıyla
Mesaj otomatik birleştirildi:
harbi mi
minimum kaç alır ortalama 4 5 video izledim düşmüyor 360 altına
İmkanı yok 300 ün altına fighta iner.elimde olsa kendim de bakarım zaten ortalama ne alır diye soruyorum bu işlemci ve ekran kartıyla
harbi mi
minimum kaç alır ortalama 4 5 video izledim düşmüyor 360 altına
oyun valorant belirtmeyi unutum
çok sanmıyorum ineceğini ama 360hz monitör bu sisteme fazla gelir.İmkanı yok 300 ün altına fighta iner.
Videoların bazılarında 300 un altına düşüyor bazılarında 400ün altına düşmüyor garip hocamçok sanmıyorum ineceğini ama 360hz monitör bu sisteme fazla gelir.
güncellemeden güncellemeye haritadan haritaya çok değişir ama 360hz için ddr5 ya da 5800x3d-5950x falan gerekir bence.Videoların bazılarında 300 un altına düşüyor bazılarında 400ün altına düşmüyor garip hocam
ileride yükseltmeyi düşünüyorum sistemi ddr5e geçicem almışken monitörle de uğraşmim diye dedim . radiant top 72 dim illa etkisi olur diye dedim . kalıcı ssitem değilgüncellemeden güncellemeye haritadan haritaya çok değişir ama 360hz için ddr5 ya da 5800x3d-5950x falan gerekir bence.
o zaman mantıklı olabilir hocam.ileride yükseltmeyi düşünüyorum sistemi ddr5e geçicem almışken monitörle de uğraşmim diye dedim . radiant top 72 dim illa etkisi olur diye dedim . kalıcı ssitem değil