Sistemim de darboğaz varmı

Reaksiyon skoru
7
yeni sistem kurdum cs2 oynuyorum sıkıntı yok ama uncharted ta arada oyundan atıyor uyarı gibi bişey çıkıyor msı afterburner açtım değerleri ss aldım bakarmısınız anlamıyorum çok

Ekler

• IMG_7671.webp
    IMG_7671.webp
    615.5 KB · Hit: 36
sistem özellikleri nedir? çözünürlük ve tüm grafik ayarları nedir? hiçbir detay vermeden öylece sormayın

hocam sistem özelliklerini söyler misiniz acaba sadece msi afterburner ile cok bisey anlaşilmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yada msi afterburnerdan alt cekirdekleride acip tekrar ss atsaniz daha iyi olur

sistem özellikleri nedir? çözünürlük ve tüm grafik ayarları nedir? hiçbir detay vermeden öylece sormayın
hocam sistem özelliklerini söyler misiniz acaba sadece msi afterburner ile cok bisey anlaşilmiyor

yada msi afterburnerdan alt cekirdekleride acip tekrar ss atsaniz daha iyi olur
Asus Rtx 5070 i5 ultra 225f h810m e csm 16gb ram 1920x1080 oyun grafikleri otomatik oyunun yaptığı ayarlar

Çok ısınıyor öyle gpu 75 dereceye yaklaşıyor
eee? 75 gayet normal? Oğlum sen hem ekran kartını kullanmıyorsun hemde ekran kartı kullanımı niye düşük diye gelip burda konu açıyorsun

yeni sistem kurdum cs2 oynuyorum sıkıntı yok ama uncharted ta arada oyundan atıyor uyarı gibi bişey çıkıyor msı afterburner açtım değerleri ss aldım bakarmısınız anlamıyorum çok
Verdiği uyarıda ne yazıyor oyundan atarken

5070 sistemle de 1080p monitör kullanmazsın ya (bütçen çıkmadıysa bir sey diyemiyorum) ama bazıları var yüksek sisteme en ucuz monitörü alıyor.

Nvidia denetim masasından DLDSR aç, sonra da oyundan çözünürlüğü 2560x1440 olarak degistir. Bir de o zamanki kullanımlara bakalım 1080p de darboğaz yapabilir.

Geri