TeknoPiyon
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
arkadaşlar lenovo g50-70 leptop kullanıyorum sizce gta 5 kaldırır mı
gereken sistem gereksinimlerinde kaldırır yazıyo kanka youtube da var mı bilmiyomkiMalesef
30 40 fps bile benim için akıcı kanka o kadar olur mu ?kaldırır ama akıcı oynatmaz
zevk almak olay değil kanka 30 40 bile cidden yeter oluşturucu ekran kartı ise yanlış driver kurulu r5 m230 o normaldeO ekran kartıyla bir tık zor
Oynansada zevk alamazsın
Googlea can u run it yaz ilk siteye gir ordan gta 5 i arat sonra bi dosya indirip sistemini tarayacak ordan dünya üzerindeki bütün oyunları sisteminin kaldırıp kaldırmadığını gösterir kullanabilirsin
ben anlamadım nasıl iş bu yaConfig ayarlarından düşürüp 30 fps dropsuz oynayabilirsiniz ama gta5 gta sa gibi olur eğer
kanka ben anlamadım benim işlemci quad core 2 den daha iyi ama oynatmaz diyo ne saçma iş la bu
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben anlamadım nasıl iş bu ya
i5 4200U ve gt 710m ile 25 35 fps arası alıyordum. Çok akıcı olmuyordu yinede sen bilirsin30 40 fps bile benim için akıcı kanka o kadar olur mu ?
Kanka rahat oynarsın Grafikleri düşüğe al 30 fps akıcı oynanır gta5 ekran kartı ağırlıklı senin grafik şeylerin 5.0 olduğu için vram pek bi işe yaramıyor indir sen oynarsınkanka ben anlamadım benim işlemci quad core 2 den daha iyi ama oynatmaz diyo ne saçma iş la bu
ben anlamadım nasıl iş bu ya
Alıntıyı görüntüle
olum iptal etmiştim 1gb da neyse ya boşver 3 4 ay a 3060 lı pc alıcam inşallah onla oynarım artıkKanka rahat oynarsın Grafikleri düşüğe al 30 fps akıcı oynanır gta5 ekran kartı ağırlıklı senin grafik şeylerin 5.0 olduğu için vram pek bi işe yaramıyor indir sen oynarsın