Neler Yeni

sistemim kaç eder kurtulmak istiyorum ölü fiyatına satıcam.

Kolestrol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert
Sen gülmeye devam et o zaman. Tok satıcıysan ve kart garantiliyse rahat rahat 1300-1500' e gider. Ölü garantisiz tek fanlı modellere 1200-1300 yazıyolar. Arkadaştan kartı ucuz almak için böyle davranmana gerek yoktu bence ;)
Hocam Uyarı yiyeceğim şimdi zor tutuyorum kendimi , Boş boş konuşuyorsun yahu Bu kart pazarlığıyla 1000 civarı giden bir kart Zaten zibilyon tane ilan koyuyorlar o Aralıklarda 1150-1200 den koyuyorlar pazarlığıyla gidiyor kart , kaldı ki adam fiyatı umrumda değil tek istediğim hemen satılması ölü fiyat yazacağım diyor , sen 1500 eder diyorsun , birde sanki bir şey biliyormuş gibi tavırlardasınız , beni kendi karakterin ile karıştırma ben sen miyim ki kartı ucuza alacağım diye 40 takla atayım o senin gibi ucuz insanların yapacağı işler
Mesaj otomatik birleştirildi:

RX 550 dostum, 1.5K eder tabii
1500'e bir enayi bulunabilir diyin ona o zaman sorun yok tabii ki ilan koyulup beklenirse bu işlerden anlamayan bir enayiye çakılabilir ekran kartı , siz 1500 eder diyorsunuz 1500 etmez bu Kart 1100-1150-1200 den koyulan zibilyon tane ilan var güzel bir pazarlığıyla beraber daha uyguna alınıyor Aklı olmayan 1,5 versin aklı olan piyasasını bilir zaten

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Hocam Uyarı yiyeceğim şimdi zor tutuyorum kendimi , Boş boş konuşuyorsun yahu Bu kart pazarlığıyla 1000 civarı giden bir kart Zaten zibilyon tane ilan koyuyorlar o Aralıklarda 1150-1200 den koyuyorlar pazarlığıyla gidiyor kart , kaldı ki adam fiyatı umrumda değil tek istediğim hemen satılması ölü fiyat yazacağım diyor , sen 1500 eder diyorsun , birde sanki bir şey biliyormuş gibi tavırlardasınız , beni kendi karakterin ile karıştırma ben sen miyim ki kartı ucuza alacağım diye 40 takla atayım o senin gibi ucuz insanların yapacağı işler
Öncelikle yaptıklarıma laf atabilirsin lakin karakterime laf atamazsın orada bi anlaşalım. Ben bir kart almak için 40 takla falan da atmam kendini savunacaksan düzgün savun. Evet bir şeyler biliyorum. Ayrıca haklısınız Biostar' ı falan 1200 civarına bulabilirsiniz. İyi forumlar. Sizinle daha fazla konuşmaya niyetim yok.

0xzeroX

80+

1500'e bir enayi bulunabilir diyin ona o zaman sorun yok tabii ki ilan koyulup beklenirse bu işlerden anlamayan bir enayiye çakılabilir ekran kartı , siz 1500 eder diyorsunuz 1500 etmez bu Kart 1100-1150-1200 den koyulan zibilyon tane ilan var güzel bir pazarlığıyla beraber daha uyguna alınıyor Aklı olmayan 1,5 versin aklı olan piyasasını bilir zaten
Kanka niye kastın kendini bu kadar? Ben satilir diyorum sen satilmaz diyosun,okey 😂 Hayirlisi olsun

Kolestrol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert
Öncelikle yaptıklarıma laf atabilirsin lakin karakterime laf atamazsın orada bi anlaşalım. Ben bir kart almak için 40 takla falan da atmam kendini savunacaksan düzgün savun. Evet bir şeyler biliyorum. Ayrıca haklısınız Biostar' ı falan 1200 civarına bulabilirsiniz. İyi forumlar. Sizinle daha fazla konuşmaya niyetim yok.
Konuşmayın zaten benimle daha fazla , karaktere ilk laf atan sizsiniz bıyık altından laf sokuyorsunuz kartı ucuza alıcaksın diye ima yapıyorsunuz , ikincisi de kartın piyasası budur şuanda ilanda olanlar zaten sayılamayanlar onun haricinde sık sık 1100-1200 'e ilan koyuluyor ve pazarlığı ile beraber 1000 civarına geliyor kartın gerçek piyasası budur boş yapmayı bırakın

Kanka niye kastın kendini bu kadar? Ben satilir diyorum sen satilmaz diyosun,okey 😂 Hayirlisi olsun
Kasmadım kanka ben olanı söylüyorum adam bana kartı ucuza alıcaksın diye takla atıyorsun demeye çalışıyor, bu Kart şuan alınmak istese dediğim fiyatlara alınabiliyor o yüzden piyasası budur , elbet ilana koyulup beklenirse bir enayi bulunabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,133
Üyeler
163,785
Son üye
vatansemi
Top Bottom