Sistemim kaça gider ?

Hocam öyle olması normal zamanla donanımların fiyatları uçuyor 1klık klavye 3k oluyor tabi kimse o fiyattan almıyor.
birde şöyle bir olay var ben elektronik cihazlarımı çok titiz kullanıyorum sigara felan içmiyorum aşırı temiz herşeyim sıfırdan farksız diyebilirim hiçbir sorunu felan yok aklımdaki fiyat 35 bandında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

50yi geçmesi 50ye satılacağı anlamına gelmiyor 45bine 5070sistem alınır 40bine 4060 sistem alınacağına
sizde haklısınız tabiiki

Hocam istediğin gibi kullan, satın alan adam senin nasıl biri olduğunu bilmiyor. Sistem ikinci ele girdi mi fiyat aşırı düşüyor. Daha 1 ay önce 5 günlük Gigabyte 7800xt yi 18k ya aldım aslında sıfır ürün 1 hafta bile kullanılmamış ama 2. el olduğu için piyasası bitiyor.

Hocam istediğin gibi kullan, satın alan adam senin nasıl biri olduğunu bilmiyor. Sistem ikinci ele girdi mi fiyat aşırı düşüyor. Daha 1 ay önce 5 günlük 7800xt yi 18k ya aldım aslında sıfır ürün 1 hafta bile kullanılmamış ama 2. el olduğu için piyasası bitiyor.
neden öyle acaba bilmiyorum ama alıcı gözüylede bakmak lazım 20 bin sıfırı olan cihaza maks 15 verilebilir

hocam zamanında hazır sistemler 27k idi benim özelliklerimde ben sadece beyaz olsun diye bu kadar masrafa girdim ama sistemi görseniz cillop

sistem bu

artı olarak asianhorse beyaz psu uzatma kabloda var
Kankam techtok işinde var mısın sanki gördum seni.

birde şöyle bir olay var ben elektronik cihazlarımı çok titiz kullanıyorum sigara felan içmiyorum aşırı temiz herşeyim sıfırdan farksız diyebilirim hiçbir sorunu felan yok aklımdaki fiyat 35 bandında

sizde haklısınız tabiiki
Sıfır 4060 sistem 25k'ya düşmüş hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,905
Üyeler
174,798
Son üye
DârligBjørn