10K'ya yoldayım hemenİmzamı görmeyenler için buraya yapıştırıyorum sistemi, bir teklif var ona göre satacağım bu akşam.
Asus ROG B550-A /
Ryzen 5 5600 /
XPG 4x8GB /
RTX 3070Ti Suprim X /
KC3000 1TB /
NZXT Z53 /
Highpower Super GD+ 750W /
Lian Li 215W /
Phanteks Sleeved /
Tüm ürünler 4 ay önce parça parça toplandı, ekran kartı 2. el olarak satın alındı. Sorunsuz sıkıntısız buz gibi 64 derece kart.
Fikirleriniz benim için çok önemli şimdiden teşekkür ediyorum.
rahat 25 eder parçalar kaliteli
25 den aşağı vermem. Parça kalitesi güzel. En dandik model gpu ve anakartlı sistemler bile 21-24 bu ülkedeKaça satardınız siz?
Evet ben de 26'ya ekran kartı harici sıfır dizmiştim sistemi, şimdi 2 haftadır 25'e ilana koyuyorum saçma sapan teklifler geliyor sadece, bugün ciddi birisi 23'e alırım dedi o yüzden konuyu açtım iyi mi yaparım kötü mü diye.25 den aşağı vermem. Parça kalitesi güzel. En dandik model gpu ve anakartlı sistemler bile 21-24 bu ülkede
Pp nasl olmus knk sjhajshjsDiğer arkadaşların da fikirlerini alabilirsem şu 1 saat içerisinde satıp satmayacağım belli olacak arkadaşlar..
23 az hocam yaEvet ben de 26'ya ekran kartı harici sıfır dizmiştim sistemi, şimdi 2 haftadır 25'e ilana koyuyorum saçma sapan teklifler geliyor sadece, bugün ciddi birisi 23'e alırım dedi o yüzden konuyu açtım iyi mi yaparım kötü mü diye.
Hocam 23 olursa ucuza gider be 23e 3060ti li sistem topladim marka olmasina dikkat ettim sizinki acayip bisi canavar gibi 23 az geldi banaVallahi bir arada bir derede kaldım
İmzamı görmeyenler için buraya yapıştırıyorum sistemi, bir teklif var ona göre satacağım bu akşam.
Asus ROG B550-A /
Ryzen 5 5600 /
XPG 4x8GB /
RTX 3070Ti Suprim X /
KC3000 1TB /
NZXT Z53 /
Highpower Super GD+ 750W /
Lian Li 215W /
Phanteks Sleeved /
Tüm ürünler 4 ay önce parça parça toplandı, ekran kartı 2. el olarak satın alındı. Sorunsuz sıkıntısız buz gibi 64 derece kart.
Fikirleriniz benim için çok önemli şimdiden teşekkür ediyorum.