Neler Yeni

Sistemim Nasıl Olmuş Rtx3080Li 19.500Tl

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Mertcan Ceylan
yani sırf ekran kartı 3080 olsun diye işlemciden anakarttan kısmak ne kadar doğru bilemedim bide ram de pek iyi değil 3600 tercih edilirdi

ademyaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Adem Yaa
yani sırf ekran kartı 3080 olsun diye işlemciden anakarttan kısmak ne kadar doğru bilemedim bide ram de pek iyi değil 3600 tercih edilirdi
Onları da arttırınca ortaya çok başka çıkıyor hocam şu an 1 yıl taksitleri ödeyip sonrasında anakart işlemci upgrade etmeyi düşünüyorum

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,532
İsim
Olcay akbulut
Onları da arttırınca ortaya çok başka çıkıyor hocam şu an 1 yıl taksitleri ödeyip sonrasında anakart işlemci upgrade etmeyi düşünüyorum
gayet mantıklı bence hocam

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Yunus
Gayet güzel olmuş hocam, darboğaz evet var fakat oyununa göre 2K-4K yapar darboğaz kapatırsın FPS kaybın olur fakat 3080 gibi bir canavara bu sorun yaratmaz.

Cpu anakart güncellerseniz ilerde tadından yenmez.

ademyaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Adem Yaa
Gayet güzel olmuş hocam, darboğaz evet var fakat oyununa göre 2K-4K yapar darboğaz kapatırsın FPS kaybın olur fakat 3080 gibi bir canavara bu sorun yaratmaz.

Cpu anakart güncellerseniz ilerde tadından yenmez.
Güncellemeyi şu an da yaparım dert değil ama maddi anlamda büküyor belimi. Darboğaz yok demiyorum zaten fiyatına göre iyi bişey yapmak istedim.bazı ürünlerin 3 bazısının da 6, 9 , 12 taksitleri var 1 yıl sonra yükseltir devam ederim 3080 bana yeter artık

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Yunus
Güncellemeyi şu an da yaparım dert değil ama maddi anlamda büküyor belimi. Darboğaz yok demiyorum zaten fiyatına göre iyi bişey yapmak istedim.bazı ürünlerin 3 bazısının da 6, 9 , 12 taksitleri var 1 yıl sonra yükseltir devam ederim 3080 bana yeter artık

Hayırlı olsun hocam, ekran kartını alırken dikkatli olun şu aşşağıdaki gibi uygularsanız memnun kalırsınız. (Siz test etmeden sakın almayın)

Ekran kartı TEST

Reis merhaba, öncelikle şu programları indir ve kur:

GPU-Z
Msi afterburner

Ardından afterburner izleme ayarlarını yap.
Sonrasında GPU-Z de sensors kısmına geç.
Benchmark programını çalıştır ve run benchmark yap (msaa ve çözünürlük ayarlarını seç)

Benchmarkın ortalarına doğru alt tab ile gpuz deki sensors kısmına bi bak (Baktığında orada bi dalgalanma varmı yokmu kontrol et eğer dalgalanma yoksa alt tab yapıp benchmark bitimine kadar bekle)
Benchmark çalışırken kullanım / ısı ve fps değerlerini sürekli kontrol et.
Benchmark bitiminde aldığın skoru Googledaki diğerleri ile karşılaştır.

ademyaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Adem Yaa
Hayırlı olsun hocam, ekran kartını alırken dikkatli olun şu aşşağıdaki gibi uygularsanız memnun kalırsınız. (Siz test etmeden sakın almayın)

Ekran kartı TEST

Reis merhaba, öncelikle şu programları indir ve kur:

GPU-Z
Msi afterburner

Ardından afterburner izleme ayarlarını yap.
Sonrasında GPU-Z de sensors kısmına geç.
Benchmark programını çalıştır ve run benchmark yap (msaa ve çözünürlük ayarlarını seç)

Benchmarkın ortalarına doğru alt tab ile gpuz deki sensors kısmına bi bak (Baktığında orada bi dalgalanma varmı yokmu kontrol et eğer dalgalanma yoksa alt tab yapıp benchmark bitimine kadar bekle)
Benchmark çalışırken kullanım / ısı ve fps değerlerini sürekli kontrol et.
Benchmark bitiminde aldığın skoru Googledaki diğerleri ile karşılaştır.
Teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,806
Üyeler
163,555
Son üye
lisagawski
Top Bottom