Sistemim ne kadar eder?

Çatlı Reis

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,294
1 buçuk 2 ay sonra satıp yeni bir sistem almayı düşünüyorum sizce önümüzdeki aylarda sistemimi ne kadara satmalıyım? Kasayı bu sene Ocak ayında aldım garantisi devam ediyor. Lenovo Monitörü geçen sene aldım garantisi devam ediyor. Gigabyte monitörü ise 1 ay önce aldım 3 senelik garantisi devam ediyor. Kulaklık ve mouse ile birlikte vereceğim ikisini de 1 buçuk sene önce aldım garantileri devam ediyor mu bilmiyorum ama kutuları faturaları vs. var. Sizce sistemin ederi nedir?

-Ryzen 5 7500f
-MSI Ventus 2X RTX 4060
-Corsair Vengeance RGB 16GB DDR5 Ram
-MSI PRO A620M-E DDR5 Anakart 6000mhz
-WD Green 1TB
-Dark Freezer X123 Duo Kule tipi soğutma
-1St Player Ariya A7 Siyah kasa ve 750w 80+PSU

Monitörler
-Lenovo Legion R25i-30
-Gigabyte G25F2

Havit H2002D Kulaklık ve Fury Level Z1 mouse.

1 buçuk 2 ay sonra satıp yeni bir sistem almayı düşünüyorum sizce önümüzdeki aylarda sistemimi ne kadara satmalıyım? Kasayı bu sene Ocak ayında aldım garantisi devam ediyor. Lenovo Monitörü geçen sene aldım garantisi devam ediyor. Gigabyte monitörü ise 1 ay önce aldım 3 senelik garantisi devam ediyor. Kulaklık ve mouse ile birlikte vereceğim ikisini de 1 buçuk sene önce aldım garantileri devam ediyor mu bilmiyorum ama kutuları faturaları vs. var. Sizce sistemin ederi nedir?

-Ryzen 5 7500f
-MSI Ventus 2X RTX 4060
-WD Green 1TB

Monitörler
-Lenovo Legion R25i-30
-Gigabyte G25F2

20-25 arası diye düşünüyorum kasa için emin olmamakla beraber

Sadece kasa için mi 20-25 hocam? Çünkü bu fiyata gidiyorsa çok iyi.
evet kasa için emin olmamakla beraber dedim tabi, işlemci 4 anakart 2 desek ekran kartını tam bilmiyorum ama 10 desek yani her halukarda 18-20 den aşşağı gitmemesi lazım gibi

evet kasa için emin olmamakla beraber dedim tabi, işlemci 4 anakart 2 desek ekran kartını tam bilmiyorum ama 10 desek yani her halukarda 18-20 den aşşağı gitmemesi lazım gibi
Monitörleri ne kadar saymalıyım peki? 2 ve ya 3 civarı iyi midir?

kasa 25 etmez zorlanırsa 22k ya gider

kasa 25 etmez zorlanırsa 22k ya gider
O da okey hocam. Monitörler ve kulaklık mouse dahil edersek ne kadar yazmak mantıklı olur? 24 kasa desem monitörler ve kulaklık mouse için 6-7k desem 30 yazıp 27-28'den bırakmak mantıklı olur mu?

O da okey hocam. Monitörler ve kulaklık mouse dahil edersek ne kadar yazmak mantıklı olur? 24 kasa desem monitörler ve kulaklık mouse için 6-7k desem 30 yazıp 27-28'den bırakmak mantıklı olur mu?
kasaya 24k vermezler bence sadece ama ekipmanlarla beraber 27k ya gider

-Ryzen 5 7500f
-MSI Ventus 2X RTX 4060
-WD Green 1TB

Monitörler
-Lenovo Legion R25i-30
-Gigabyte G25F2

kasa 20k monitler 7k ekipmanlar 1.5k eder

kasaya 24k vermezler bence sadece ama ekipmanlarla beraber 27k ya gider
24 pazarlıksız fiyat hocam. Pazarlık miktarını düşünerek 24 yazıp gittikçe düşürürüm.

kulaklık mousen ne bilmiyorum ama 22-21 kasa desen monitörleride yarı fiyatından veya bir tık üstü olabilir ona göre hesaplarsın

Geri