Asfalt Osman
80+ Silver
Dahası
Sıfırı 8k var gibiOnun sıfırı kaç topla bakalım ne kadar edecek
Sıfırı 8k var gibiOnun sıfırı kaç topla bakalım ne kadar edecek
En az dedim zaten kardeşim.Sonra yukarıda da yazdım pazarlıksız 7k diye.sana göre satsa 8 kya satıcak 1 yıllık pc'yi.Zaten sıfırı 9kEkran kartı okdara zaten parçalarına göre az değerlendirin ha buarada garantisi varmı ve nekadar doldurdun
Hocam arkadaş hazır sistem almış sanırım ve 2. ElSıfırı 8k var gibi
fazla 9K varda 9K bu sistemi almazsın en Fazla 8,5 ederSıfırı 8k var gibi
Kardeşim eğer 1 yıllık bu sistemi 8.5 kya alıyosan sana yazık valla ne diyim hiç mi bilgisayardan anlamıyosunfazla 9K varda 9K bu sistemi almazsın en Fazla 8,5 eder
1 yıl çok fazla sanki garantisi bitmiş olsa 6K gider hatta 5 bile olur olay garantisiyle akalı bide temiz kullanması ile biraz pazarlık anlayışınız olsun mantıken 1660SUPER olan 3500X bi sistemi 6K satmak enayilik (Garantisi bitmiş ise satılır o başka)Kardeşim eğer 1 yıllık bu sistemi 8.5 kya alıyosan sana yazık valla ne diyim hiç mi bilgisayardan anlamıyosun
Bak ben nediyorum 7k diyorum zaten yukarıda 50 kere yazdım1 yıl çok fazla sanki garantisi bitmiş olsa 6K gider hatta 5 bile olur olay garantisiyle akalı bide temiz kullanması ile biraz pazarlık anlayışınız olsun mantıken 1660SUPER olan 3500X bi sistemi 6K satmak enayilik (Garantisi bitmiş ise satılır o başka)