Cavuskerem
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 7,019
ben ediyorum sen canını sıkma arkadaş da dediğim fiyattan ilana koyulsun nasıl satılıyo izle gör :dhe aynen miningli xd sen bu kafayla devam, devam edebilirsen![]()
ben ediyorum sen canını sıkma arkadaş da dediğim fiyattan ilana koyulsun nasıl satılıyo izle gör :dhe aynen miningli xd sen bu kafayla devam, devam edebilirsen![]()
tamam sen 3070 alıp iyice yağla otur üstüne mutlu mutluminingli 6800 de alınır konu o değilki![]()
2.elden teker teker alırsın direkt sistem demedim zatenkankam 18kya nerden alıyosun ya 3080li sistemi 3 güne patlar o kasa haberin olsun
alamazsın kankam bilmediğin konularda çok yorum yapma bencetamam sen 3070 alıp iyice yağla otur üstüne mutlu mutlu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2.elden teker teker alırsın direkt sistem demedim zaten
sen de 5000tlye 90derecede çalışan padsiz 3 yıl miningli kart alıp aklınca 3080li sistem dizmiş olursun macunu da iyice yedirecek biyerini bulursun hadi engeltamam sen 3070 alıp iyice yağla otur üstüne mutlu mutlu
2.elden teker teker alırsın direkt sistem demedim zaten
4060 kötü kart 3070le karşılaştırılamaz15 civarı eder rtx 4060 18k şuan sistem olarak
senin bu kafayla benim bilgime erişmen için 10 yıl daha pc kullanman lazımalamazsın kankam bilmediğin konularda çok yorum yapma bence
enn ucuz koyulan fiyatlarla topladığın kasanın bi performans vericeğini mi sanıyosun ki
max 4 aylıktır bu sistem gaminggenden zaten çok da rahat satar sorun yaşamaz böyle miningli kartla karşılaştırma yapan aklı kıt kişilerden biri sadece engelle geçayrıca 4060ti 3070 rakibi 4060 değil ki adam temiz kullandıysa kasayı faturaları garantisi falan da varsa en az 18den gider
LŞASDKMŞLASMCLŞASMCASĞİPCMAWĞİPŞCMASŞİ he öyle mi olmuş kardeşim yasenin bu kafayla benim bilgime erişmen için 10 yıl daha pc kullanman lazım