- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kral en düşük te 500 e düşüyor dereceler normal 50 559800x3d ile şu an valoda en düşük ayarlarda 700 fps alamıyormusun ? mhz ayarını yap ve yapınca ne kadar ısınıyor onu da söyle.
Kral en düşük te 500 e düşüyor dereceler normal 50 559800x3d ile şu an valoda en düşük ayarlarda 700 fps alamıyormusun ? mhz ayarını yap ve yapınca ne kadar ısınıyor onu da söyle.
9800x3d ile 500 normal değil ben 7600 ile o fpslere erişiyorum zaten bios ayarlarını tamamen yaptın mı ? ve nvidia driverleri problemli ondan dolayı da yaşanıyor olabilir mümkünse başka bir fps oyununda dene sorun riot games kaynaklı olabilir.Kral en düşük te 500 e düşüyor dereceler normal 50 55
Kral her şey denedim aklına gelebilecek9800x3d ile 500 normal değil ben 7600 ile o fpslere erişiyorum zaten bios ayarlarını tamamen yaptın mı ? ve nvidia driverleri problemli ondan dolayı da yaşanıyor olabilir mümkünse başka bir fps oyununda dene sorun riot games kaynaklı olabilir.
o zaman muhtemelen suç nvidia driverlerinde cinebench testi yapıp puanı söyler misin ?Kral her şey denedim aklına gelebilecek
22k ya 2 ko zaman muhtemelen suç nvidia driverlerinde cinebench testi yapıp puanı söyler misin ?
Bios ayarlarını atarmıeın9800x3d ile 500 normal değil ben 7600 ile o fpslere erişiyorum zaten bios ayarlarını tamamen yaptın mı ? ve nvidia driverleri problemli ondan dolayı da yaşanıyor olabilir mümkünse başka bir fps oyununda dene sorun riot games kaynaklı olabilir.
normal duruyor puanlar işlemcide sorun yok gibi sorun nvidia driverleri veya riot games olabilir.22k ya 2 k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bios ayarlarını atarmıeın
pbo açık , expo açık bu kadar22k ya 2 k
Bios ayarlarını atarmıeın
Pbo ayarları nasılnormal duruyor puanlar işlemcide sorun yok gibi sorun nvidia driverleri veya riot games olabilir.
pbo açık , expo açık bu kadardiğer şeyler genel ayarlar zaten.
kral acaba cpu core voltage mı az 1.1normal duruyor puanlar işlemcide sorun yok gibi sorun nvidia driverleri veya riot games olabilir.
pbo açık , expo açık bu kadardiğer şeyler genel ayarlar zaten.