evet 630 ve ssd de kuruluAklıma gelen 2 ihtimal var:
1) Sizin de dediğiniz gibi tek kanal 8GB RAM kaynaklıdır. 2x8GB yaparsanız çözülebilir.
2) İmzanızdaki SSD eğer 630 veya 650 serisiyse kronik sorunludur, oyun bu SSD'de kuruluysa drop sebebi olabilir. HDD'deyse 2. maddeyi eleyin.
SU630 böyle bir ssd maalesef kronik birtakım sorunları var.evet 630 ve ssd de kurulu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ama bir yıldan fazladır kullanıyorum son bir aydır böyle sorun olsaydı daha önce de olmaz mıydı?
Kardeşimdede 16 ram ve gtx 950 var adama üstelik r5 1600 işlemcimi verdim hala fpsi 60 a sabitliyor agaFPS sabitlemeyi denediniz mi? Ben bu şekilde hallettim sorunu
ısılar normal ama ramin 7gb'ı kullanılıyor oluyor geneldeSU630 böyle bir ssd maalesef kronik birtakım sorunları var.
Bu arada ısıları kontrol ettiniz mi sistemi tamamen yazar mısın?
ram tek kanal 8gbKardeşimdede 16 ram ve gtx 950 var adama üstelik r5 1600 işlemcimi verdim hala fpsi 60 a sabitliyor aga
1- Sürücüler güncelmi?
2- Sorun ramden kullanımından kaynaklı olabilir aynı marka, model ve değerlerde ram taktığınızda sorunun düzeleceğini umuyorum.
Artık 8GB çoğu oyuna yetmiyor ondan olabilir ya da SSD'den kaynaklı.Merhabalar valorant oynarken ara sıra drop yiyorum oyun bir saniyeliğine falan donuyor, arkada sadece discord açık oluyor neden kaynaklı olabilir?
(ben ram diye düşünüyorum 8gb ama yine de sizlerden de fikir alayım)
ram dan kaynaklı olabilir ben şahsen 8 gb kullandığım zaman rust pubg gibi oyunlarda aşırı drop yiyordum aldım yarı yarıya düzeldi şimdi 32 aldımMerhabalar valorant oynarken ara sıra drop yiyorum oyun bir saniyeliğine falan donuyor, arkada sadece discord açık oluyor neden kaynaklı olabilir?
(ben ram diye düşünüyorum 8gb ama yine de sizlerden de fikir alayım)
hocam bu 630 dediğiniz adatanın bir modeli değil mi ?Aklıma gelen 2 ihtimal var:
1) Sizin de dediğiniz gibi tek kanal 8GB RAM kaynaklıdır. 2x8GB yaparsanız çözülebilir.
2) İmzanızdaki SSD eğer 630 veya 650 serisiyse kronik sorunludur, oyun bu SSD'de kuruluysa drop sebebi olabilir. HDD'deyse 2. maddeyi eleyin.
Evet hocam, tam model adı ADATA SU630.hocam bu 630 dediğiniz adatanın bir modeli değil mi ?
teşekkürler öğrenmiş oldumEvet hocam, tam model adı ADATA SU630.