- Konu Sahibi Konu Sahibi
ha birde bişey söylicem ekranda bir pusluluk var monitör seçeneklerinden ekran modunu fps aldıgımda sanki bataklık gibi oluyo ekran o neden olabilir aceba ?o memory kısmını çok kurcalama kart elinde kalır![]()
ha birde bişey söylicem ekranda bir pusluluk var monitör seçeneklerinden ekran modunu fps aldıgımda sanki bataklık gibi oluyo ekran o neden olabilir aceba ?o memory kısmını çok kurcalama kart elinde kalır![]()
renk ayarı olabilir anti blue light falanha birde bişey söylicem ekranda bir pusluluk var monitör seçeneklerinden ekran modunu fps aldıgımda sanki bataklık gibi oluyo ekran o neden olabilir aceba ?
bios güncellemesini yapmalımıyım ?şöyle 5600xt modollerinde kullanılan belleklerin bazıları 5700 ve 5700xt serisinde kullanılan bellekler 5600xt de bir kullanıcı bunu fark etmiş daha sonra 12g den 14g almış bir sıkıntı olmamış bellek soğutucu iyi olan modeller için 12g olan hız 14g ye oto alınıyor senin ekran kartı güzel muhtemelen yaparsan seninde 14g olacak
bios güncellemesi yapmalımıyım yaparsam bir sorun olurmu sistemde ?şöyle 5600xt modollerinde kullanılan belleklerin bazıları 5700 ve 5700xt serisinde kullanılan bellekler 5600xt de bir kullanıcı bunu fark etmiş daha sonra 12g den 14g almış bir sıkıntı olmamış bellek soğutucu iyi olan modeller için 12g olan hız 14g ye oto alınıyor senin ekran kartı güzel muhtemelen yaparsan seninde 14g olacak
kafayı yememek elde değil ya bir türlü çözemedim bu mevzuyu fps sorununu çözsem bios güncelmeyede gerek kalmıcakSorun olmaz diye tahmin ediyorum yinede YouTube dan ekran kartını yaz yapan vardır belki
korkuyorum yabelki bios guncelleyince fps sorunu çözülecek
peki bios güncellemesini burdan mı yapmalıyım ?bişey olmaz bios güncellemesi pc ye zarar veren bir şey değildir zaten ekran kartın kaldirmazsa 14g ye çıkartmıyor