hocam herkes aynı şeyleri diyor ama ben çok abartıldığını düşünüyorum bende frisby kullanıyorum 6 yıldır sorunsuz sıkıntısız çalışıyor sayısız kere elektrik kesildi şalter attı ama bir tane parçama zarar gelmedio psu ne öyle c4 bomba koysan daha az tehlikeli
kral senin pc az watt çekiyordur sorun olmazda çok watt çeken pclerde sorun olabilirhocam herkes aynı şeyleri diyor ama ben çok abartıldığını düşünüyorum bende frisby kullanıyorum 6 yıldır sorunsuz sıkıntısız çalışıyor sayısız kere elektrik kesildi şalter attı ama bir tane parçama zarar gelmedi
Siz şanslıymışsınız o halde. Abartıldığı falan yok hocam. Psu , bir sistemin en önemli parçası. Bence psu konusunda paradan kısılmamalıhocam herkes aynı şeyleri diyor ama ben çok abartıldığını düşünüyorum bende frisby kullanıyorum 6 yıldır sorunsuz sıkıntısız çalışıyor sayısız kere elektrik kesildi şalter attı ama bir tane parçama zarar gelmedi
tamam öyle bile ise öneri bekliyorum o haldeSiz şanslıymışsınız o halde. Abartıldığı falan yok hocam. Psu , bir sistemin en önemli parçası. Bence psu konusunda paradan kısılmamalı
doğrudur kral 4060 takacağım ileriki aylarda yine kullanacağım sıkıntısız arkadaşım 7500 4060ti nzxt550w kullanıyorkral senin pc az watt çekiyordur sorun olmazda çok watt çeken pclerde sorun olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ani elektirik kesintisi bi 500w harcayan pc ile 200w harcayan pc ile aynı etkiyi yapmıyor bence
tabi hocam sıfır sistem toplarsam böyle bir markaya emanet etmem büyük ihtimalle benimkini yanlışlıkla kaliteli yaptılarSiz şanslıymışsınız o halde. Abartıldığı falan yok hocam. Psu , bir sistemin en önemli parçası. Bence psu konusunda paradan kısılmamalı
Orta ve düşük bütçeli sistemlerde çok bilgim yok hocam. Ben genelde üst düzey sistemlerde bilgi sahibiyim. Ama size marka olarak öneri yapabilirim. Corsair , fsp , asus , xpg markalarından bir psu seçerseniz daha iyi olurtamam öyle bile ise öneri bekliyorum o halde
bütçen netamam öyle bile ise öneri bekliyorum o halde
bence o kadar düşük deil sistemim çünkü baya yayıncı kulanıyor aynı sistemi kaç w onu soruyorumOrta ve düşük bütçeli sistemlerde çok bilgim yok hocam. Ben genelde üst düzey sistemlerde bilgi sahibiyim. Ama size marka olarak öneri yapabilirim. Corsair , fsp , asus , xpg markalarından bir psu seçerseniz daha iyi olur
galiba bu enermaxın 700w modeli hem ucuz hemde kaliteli onu bi araştırabilirsinOrta ve düşük bütçeli sistemlerde çok bilgim yok hocam. Ben genelde üst düzey sistemlerde bilgi sahibiyim. Ama size marka olarak öneri yapabilirim. Corsair , fsp , asus , xpg markalarından bir psu seçerseniz daha iyi olur