Neler Yeni

SİSTEMİME BU PSU YETERLİMİ SİZCE

XaRaS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
ARAS
SİSTEM
B650 ANAKART
RXT 3070 SUPRİM EKRAN KARTI
DDR5 32 GB 6000 MHZ RAM
AMD RYZEN 5 7500F
KASA İCEBLADE AKVARYUM KASA
RAMPAGE RGB 600 +80 BRONZ PSU
VAR YETERLİMİ SİZCE YOKSA DEĞİŞTİRMEM GEREKİRMİ ÖNERİNİZ VARSA YAZABİLİRSİNİZ

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Yunus Emre Uzun
o psu ne öyle c4 bomba koysan daha az tehlikeli
hocam herkes aynı şeyleri diyor ama ben çok abartıldığını düşünüyorum bende frisby kullanıyorum 6 yıldır sorunsuz sıkıntısız çalışıyor sayısız kere elektrik kesildi şalter attı ama bir tane parçama zarar gelmedi

• Beğen
Reaksiyonlar: Ayet

XaRaS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
ARAS
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
DDR 5 e yeni geçtim arkadaşlar sadece psu böyle kaldı varsa öneri alabilirim

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Göksel
hocam herkes aynı şeyleri diyor ama ben çok abartıldığını düşünüyorum bende frisby kullanıyorum 6 yıldır sorunsuz sıkıntısız çalışıyor sayısız kere elektrik kesildi şalter attı ama bir tane parçama zarar gelmedi
kral senin pc az watt çekiyordur sorun olmazda çok watt çeken pclerde sorun olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

ani elektirik kesintisi bi 500w harcayan pc ile 200w harcayan pc aynı etkiyi yapmıyor bence

Alsancak1

80+
Siz şanslıymışsınız o halde. Abartıldığı falan yok hocam. Psu , bir sistemin en önemli parçası. Bence psu konusunda paradan kısılmamalı

XaRaS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
ARAS
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Siz şanslıymışsınız o halde. Abartıldığı falan yok hocam. Psu , bir sistemin en önemli parçası. Bence psu konusunda paradan kısılmamalı
tamam öyle bile ise öneri bekliyorum o halde

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Yunus Emre Uzun
kral senin pc az watt çekiyordur sorun olmazda çok watt çeken pclerde sorun olabilir

ani elektirik kesintisi bi 500w harcayan pc ile 200w harcayan pc ile aynı etkiyi yapmıyor bence
doğrudur kral 4060 takacağım ileriki aylarda yine kullanacağım sıkıntısız arkadaşım 7500 4060ti nzxt550w kullanıyor

tabi hocam sıfır sistem toplarsam böyle bir markaya emanet etmem büyük ihtimalle benimkini yanlışlıkla kaliteli yaptılar :D

Alsancak1

80+
tamam öyle bile ise öneri bekliyorum o halde
Orta ve düşük bütçeli sistemlerde çok bilgim yok hocam. Ben genelde üst düzey sistemlerde bilgi sahibiyim. Ama size marka olarak öneri yapabilirim. Corsair , fsp , asus , xpg markalarından bir psu seçerseniz daha iyi olur

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Göksel

XaRaS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
ARAS
Orta ve düşük bütçeli sistemlerde çok bilgim yok hocam. Ben genelde üst düzey sistemlerde bilgi sahibiyim. Ama size marka olarak öneri yapabilirim. Corsair , fsp , asus , xpg markalarından bir psu seçerseniz daha iyi olur
bence o kadar düşük deil sistemim çünkü baya yayıncı kulanıyor aynı sistemi kaç w onu soruyorum

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Yunus Emre Uzun
galiba bu enermaxın 700w modeli hem ucuz hemde kaliteli onu bi araştırabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,141
Üyeler
169,535
Son üye
yzklc
Top Bottom