Sistemime gelen 51k teklif?

fiyata göre demek istedim, 55-60 lara 5070 satıyolardı geçen haftalarda
55 60 lara satılan bilgisayarda giriş seviye işlemci anakart ve ve 16 gb ram var herşeyi skran kartına bağlayamassın. Ekran kartı yüksek diğerleri giriş seviyesi olan bi pc bence çok mantıklı değil

• Amd r9 7900x3d İşlemci
  • Coolermaster Liquid 360L Core ARGB Sıvı Soğutucu
  • Gskill Trident Z5 6400 mhz cl32 32GB ram (2x16 şeklinde)

• FSP Hydro K Pro 850w PSU
  • MSI B650 Gaming Plus Wifi AM5 Anakart
  • Adata 850 lite Gen4 m2 SSD
  • MSI Gaming X Rtx 4060 ti
Yukarıdaki sistemine 51k teklif var? Parçaları tek tek ikinci el en düşük fiyata göre satı siteden toplayınca 65k üstü bir rakam çıkıyor. Sizce değeri nedir?
ver gıtsın cok paralar bu sısteme

• Amd r9 7900x3d İşlemci
  • Coolermaster Liquid 360L Core ARGB Sıvı Soğutucu
  • Gskill Trident Z5 6400 mhz cl32 32GB ram (2x16 şeklinde)

• FSP Hydro K Pro 850w PSU
  • MSI B650 Gaming Plus Wifi AM5 Anakart
  • Adata 850 lite Gen4 m2 SSD
  • MSI Gaming X Rtx 4060 ti
Yukarıdaki sistemine 51k teklif var? Parçaları tek tek ikinci el en düşük fiyata göre satı siteden toplayınca 65k üstü bir rakam çıkıyor. Sizce değeri nedir?
Eğer satıcaksqn zararına satıyo gibisin alıcaksan iyi fiyat valla bana denk gelseydi 2 3 hafta önce alırdım yani. 75e 5070 topladık parça kalitssi seninki kadar yüksek değil

Az degil mi beyler fiyat ya 32gb ramler 20bin tl, islemcisi zaten 40 bin ekran kartini dahil etmedim bile, bana cok dusuk geldi teklif. Ayrica ozel degilse neden satmak istiyorsun guzel bir sistemin var bence?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ssd 1tb hocam altta gozukuyor kutusu, ekran karti da 8gb olmasi gerekiyor
Hocam ikinci el bilgisayar alıp biraz kullandıktan sonra satıp daha yükseğini alma gibi bir hobim var. O yüzden satıyorum

Ne fütursuzca ucuz ne çok pahalı satacaksan pazarlık edip 55 e falan çık

Bunun yerine ekran kartını satıp aistemi yükseltmek bence çok daha iyi olur parçaların çok iyi
Öyle de bir planım var 9070 xt nitro düşünüyorum ama hanım evi bilgisayar parçalarıyla dolduruyorsun diye kızıyor önce onu ikna etmem gerekecek😄

kasa olmasa alırdım bu bilgisayarı.
bence ekran kartı alıp devam edin ama siz bilirsiniz.

55k makul bu sistem icin ama sistem efsane buna bir 9070xt takıp yıllarca kullanırsınız

Geri