Oyunlarda FPS sabitle ısınmaz pcYeni sistem aldım ve balkonda serin serin oynamak istiyorum. Balkon kapalı balkon toz kir girmesini önlerim ama sıcak beni tedirgin ediyor. Tavsiyelerinize açığım.
toz girmiyorsa sıkıntı olmaz ya sadece içerisi çok sıcak ve nemli olmasın yeterYeni sistem aldım ve balkonda serin serin oynamak istiyorum. Balkon kapalı balkon toz kir girmesini önlerim ama sıcak beni tedirgin ediyor. Tavsiyelerinize açığım.
eyw sagoluntoz girmiyorsa sıkıntı olmaz ya sadece içerisi çok sıcak ve nemli olmasın yeter
Teşekkür ederim sağolunOyunlarda FPS sabitle ısınmaz pc
Aynen 70 fps alıdığın oyunu 60 a çek ısınmazOyunlarda FPS sabitle ısınmaz pc
7. soru ( 6 tanesi önceki konudan )Aynen 70 fps alıdığın oyunu 60 a çek ısınmaz
Senin soruları unuttum dm gelsene7. soru ( 6 tanesi önceki konudan )
Adamın PC gücünü biliyor musun ?
Hanaz'ın sorulara verdiği cevap : 0
Sana bir soru adamın ne oynayacağını biliyormusun?7. soru ( 6 tanesi önceki konudan )
Adamın PC gücünü biliyor musun ?
Hanaz'ın sorulara verdiği cevap : 0
Hayır ama tahminim rekabetçi oyunlarSana bir soru adamın ne oynayacağını biliyormusun?
ozaman bana pc gücünün ne oldugu hakkinda bir şey sorma hakkını nerden buldunHayır ama tahminim rekabetçi oyunlar
Dün dünde kaldı, aynı konuları açmaya gerek yok, sen günübirlik mi yaşıyon forumda 1 günde nasıl unuttun.ozaman bana pc gücünün ne oldugu hakkinda bir şey sorma hakkını nerden buldun
şu dm den sorularıni atsana aklımda kalmamış tahminimce saçma sapan şeyler
İslami birşeyse aklımda tutmuyorum veya muhalefet olmak icin yazılmışsa ama yaz sen genede merak etmek benDün dünde kaldı, aynı konuları açmaya gerek yok, sen günübirlik mi yaşıyon forumda 1 günde nasıl unuttun.