fps oyunları olarak r5 5600 zaten performansı çok iyi yani 500hz monitörün olmadığını varsayarsak fps farkını zaten göremeyeceksin ama ileriye dönük olsun ekran kartı yükseltirim hikayeli oyunlarda fps artsın dersen 7500f de olabilircogunluk fps ama hikayeli de oluyor
hocam ddr5 gec ılerde tekrar anakart ram ıslemcı malıyetı cıkmasın dıye dedımniye ?
günümüzde ddr4 hep geleceğe dönük değil haklısın ama bence hala alınır hele ki sadece oyun oynayacak biri için kesinlikle alınırbence ddr4 almasın
hocam senın ımzaya baktımda senınkı 7600 müş nasıl performansı gerçi ekran kartı iyi amafps oyunları olarak r5 5600 zaten performansı çok iyi yani 500hz monitörün olmadığını varsayarsak fps farkını zaten göremeyeceksin ama ileriye dönük olsun ekran kartı yükseltirim hikayeli oyunlarda fps artsın dersen 7500f de olabilir
hocam konudan bagımsız ama ımzadakı zoko kıng kasadan memnunmusunuz ne zamandır kullanıyuorsunuz gecenlerde bırı daha almıstı begendıgını soyledı beyaz modelını almayı dusunuyorum da fan sesı cok fazlamı kablolama alanı nasıl ve en onemlısıs sıcaklık degerlerı ne durumda bılgılendırırsenız cok memnun olurumfps oyunları olarak r5 5600 zaten performansı çok iyi yani 500hz monitörün olmadığını varsayarsak fps farkını zaten göremeyeceksin ama ileriye dönük olsun ekran kartı yükseltirim hikayeli oyunlarda fps artsın dersen 7500f de olabilir
alınır zaten ona lafım yok suan bende ddr4 sıstem kullanıyorum parcalar ımzada yazıyor 2kda 80-100fps alıyorum ama ılerıye donuk alınmazgünümüzde ddr4 hep geleceğe dönük değil haklısın ama bence hala alınır hele ki sadece oyun oynayacak biri için kesinlikle alınır
evet memnunum fan görüntüsü güzel ve kumandadan her ayar yapılıyor, fan sesi 2. ve 3. kademede duyuluyor, sıcaklıklar gayet iyi zaten 3 fanı reverse yani ters dizayn edilmiş fan direk içeriye hava veriyor onları direk ekran kartının altına konumlandırdım. tek eksisi ön camı vidalı montaj olmasın diye kaydırmalı yapmışlar sıkı oturmuyor.hocam konudan bagımsız ama ımzadakı zoko kıng kasadan memnunmusunuz ne zamandır kullanıyuorsunuz gecenlerde bırı daha almıstı begendıgını soyledı beyaz modelını almayı dusunuyorum da fan sesı cok fazlamı kablolama alanı nasıl ve en onemlısıs sıcaklık degerlerı ne durumda bılgılendırırsenız cok memnun olurum
sen bence mevcut sistemini sat önce ondan sonra da sistem çıkacak bu cuma, tahminime göre 7500f rx7700xt olur onu almayı denersinhocam senın ımzaya baktımda senınkı 7600 müş nasıl performansı gerçi ekran kartı iyi ama
benım sıstem kaç eder hocamevet memnunum fan görüntüsü güzel ve kumandadan her ayar yapılıyor, fan sesi 2. ve 3. kademede duyuluyor, sıcaklıklar gayet iyi zaten 3 fanı reverse yani ters dizayn edilmiş fan direk içeriye hava veriyor onları direk ekran kartının altına konumlandırdım. tek eksisi ön camı vidalı montaj olmasın diye kaydırmalı yapmışlar sıkı oturmuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
sen bence mevcut sistemini sat önce ondan sonra da sistem çıkacak bu cuma, tahminime göre 7500f rx7700xt olur onu almayı denersin
kfg varsa 16k falan ama cumaya kadar satman zorbenım sıstem kaç eder hocam
hocam aldıgınız satıcının lınkını atabılrımısnızevet memnunum fan görüntüsü güzel ve kumandadan her ayar yapılıyor, fan sesi 2. ve 3. kademede duyuluyor, sıcaklıklar gayet iyi zaten 3 fanı reverse yani ters dizayn edilmiş fan direk içeriye hava veriyor onları direk ekran kartının altına konumlandırdım. tek eksisi ön camı vidalı montaj olmasın diye kaydırmalı yapmışlar sıkı oturmuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
sen bence mevcut sistemini sat önce ondan sonra da sistem çıkacak bu cuma, tahminime göre 7500f rx7700xt olur onu almayı denersin
hocam aldıgınız satıcının lınkını atabılrımısnız
ters fanlar hangılerı yana monte edılenlermı yoksa alta monte edılenlermı yanı gelınce anlaya bılırım demı ters oldugunu o acıdan soruyorum
bırde bu fan modellerı nedır 3 adet daha almak ıstesem aynısından bulabılırmıyım acaba
sanırım bıos uzerınden otamatık hızları ayarlanmıyor pekı 1.sevıyede oyun oynarken falan yeterı kadar sogutma saglıyormu acaba yanı 2ye 3e gerek warmı
ha bıde unutmadan kontrolcusunden rgblerı komple kapatabılıyormusunuz bazen gecelerı pcyı acık bırakıyorumda rgbsı rahatsız etmesın