Sistemimi değerlendirin yorumlayin

Notrexa

80+
Reaksiyon skoru
66
Merhabalar yakin zamanda bir sistem dizdim acikcasi tek onem verdigim sey fiyat listesiydi degerlendirebilirmisiniz ve tavsiyede bulunurmusunuz

Islemci i3 13100f (1700 tl ikinci el aldim)
Anakart Asus Rog Z790a gaming wifi 2(2000 tl parca niyetine aldim tamir ettim)
Ram Xpg lancer rgb white ddr5 5200 mhz(ikinci el 6500 e aldim)
Guc kaynağı Fsp hydro 700w bronze (1300 tl ye aldim ikinciel)
Kasa msi velox 100r(2750 tl ye ikinci el aldim sifir ayarinda)
Ekran kartı rx 570 4gb saphire nitro plus(1700 tl ye aldim bakimini yapip boyadim)
Sistemde tek sdd em eksik tavsiyede bulunursaniz sevinirim kingston reganede buldum bide 980 pro ikiside 2.5k onlardan birini almayi dusunuyorum ikinci el kasanin fotolarini koydum sistem bana toplamda 17 bine felan mâl oluyor sizce nasıl günümuzde 17 bin tl için ?

Ekler

• 1000004525.webp
    1000004525.webp
    1.2 MB · Hit: 43
Merhabalar yakin zamanda bir sistem dizdim acikcasi tek onem verdigim sey fiyat listesiydi degerlendirebilirmisiniz ve tavsiyede bulunurmusunuz

Ekran kartı rx 570 4gb saphire nitro plus(1700 tl ye aldim bakimini yapip boyadim)
Sistemde tek sdd em eksik tavsiyede bulunursaniz sevinirim kingston reganede buldum bide 980 pro ikiside 2.5k onlardan birini almayi dusunuyorum ikinci el kasanin fotolarini koydum sistem bana toplamda 17 bine felan mâl oluyor sizce nasıl günümuzde 17 bin tl için ?
Sistemi ilerde güncellemiceksen g.o ilerde yavaş yavaş yukseltirim diyorsan iyi ama bana pahalı gibi geldi nedense

Bu videoda 17 bine daha iyisini toplamis sadece ddr5 yerine ddr4 dü galiba

Sistemi ilerde güncellemiceksen g.o ilerde yavaş yavaş yukseltirim diyorsan iyi ama bana pahalı gibi geldi nedense

Usta ddr5 sistem icin bana pahali gibi gelmiyor ozellikle bembeyaz dizdim yoksa dahada ucuza dizerdim siyah sistem dizsseydim amacim beyaz dizmekti ve evet ekran kartini yukseltmeyi planliyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Yook

pahalı geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pahalı geldi

Hocam anakart şahane denk gelmiş bedava. Ancak diğer parçalar size uzun vadede yeterli olmayacak ve tekrar masraf edeceksiniz.
Yavaş yavaş yükseltirim derseniz size kalmış.

Rx 570 4 GB mi kaldı hocam. Milletin eskilerini toplamışın gibi geldi banada. 17 K fiyat üstüne 2-3k da M2 SSD ye verecen 20k oldu zaten.

Taksit maksit bir 10k daha ekleyip sıfır bir sistem alsan garantili tertemiz daha iyi olurdu bence. Hiç bir artısını göremedim sistemin.

Anakart bir güzel gibi onuda zaten bozul almışın sağlam olsa vermezler. 3-5 ay sonra bozulmayacağının garantisi var mı oda şüpheli...

Rx 570 4 GB mi kaldı hocam. Milletin eskilerini toplamışın gibi geldi banada. 17 K fiyat üstüne 2-3k da M2 SSD ye verecen 20k oldu zaten.

Taksit maksit bir 10k daha ekleyip sıfır bir sistem alsan garantili tertemiz daha iyi olurdu bence. Hiç bir artısını göremedim sistemin.

Anakart bir güzel gibi onuda zaten bozul almışın sağlam olsa vermezler. 3-5 ay sonra bozulmayacağının garantisi var mı oda şüpheli...
Usta ben m2 yi ekledim ustune oyle 17k bu bir ikincisi hocam yalan yok cok sistem kullandim artik marka algisi günümuzde 3060 bile fazlasiyla yeterli benim amacim uygun olsun ustune anakarttan yanada tanidik olmasa o fiyata vermezdi elinden cikwrmak istedi hic bir sorunu yok kendim bizzat yaptim soketini butun elektirik degerleri normal ramde aslinda 2k ya xpg lancer aldim 6k ya satip 6k ya rgb versyonuny aldim normalde aslinda 2k ya getirdim ramide evet ozellik olarak asiri iyi degil ama yukseltmeye cok acik sistem ve hocam durust olayim 30 bin vererek boyle bembeyaz sistem zor dizerdim sifir fiyatlar patlamis ben elimden geldigince ucuz olsun diye cabaladim ileride 1080ti ile islemciyi yukseltmeyi planliyorum toplam 5000 tl ye felan mâl olucak elimdekileri satarsam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam anakart şahane denk gelmiş bedava. Ancak diğer parçalar size uzun vadede yeterli olmayacak ve tekrar masraf edeceksiniz.
Yavaş yavaş yükseltirim derseniz size kalmış.
O yuzden yukseltmeye musait biraktim ekran kartini 1080ti yapicam islemcide 13600 olucak gibi duruyor uygun fiyata ne denk gelirse ve hocam sifir fiyatlar cok ucmus rakamlar suan imkanim buna elverdi

Geri