halısın brom sen haklısın konuyu salarsan sevinirimDevam ederimde nerede bir gerginlik var anlayamadım? Ayrıca sisteminde 2K çözünürlükte bir sistem değil böyle diyerek neden kendi topuğuna sıkıyorsun anlamak güç doğrusu.
Eğer şimdi koyarsan 3 gün 5 saat 4 dakika 32 saniye içinde satılır12 ye koysam tahmini ne zaman satılır
12 ye koysam kolay satılırmı anlamında demiştim bi tık mantıksız olmuş harbidenEğer şimdi koyarsan 3 gün 5 saat 4 dakika 32 saniye içinde satılır
Ben cidden bu düşük sistemli sahipleri anlamıyorum. Adamlar ilk defa mı sistem görüyorlar nedir kötü sistemi satışa çıkarıyor fiyat paha biçilemez. Türkiye'nin genel özeti oldunuz. Sizde kendinizce haklısınız ilk göz ağrınız olunca pire bile deve gibi geliyor. İyi forumlar.halısın brom sen haklısın konuyu salarsan sevinirim
Yakın tarihte Sistem gelmezse gider diye düşünüyorum12 ye koysam tahmini ne zaman satılır
Aynen gerçekten doğruları konuşursak çok fiyat istiyor abartıyorlar eminimki çoğunun da elinde kalıyor sistem parça parça satıyor.Ben cidden bu düşük sistemli sahipleri anlamıyorum. Adamlar ilk defa mı sistem görüyorlar nedir kötü sistemi satışa çıkarıyor fiyat paha biçilemez. Türkiye'nin genel özeti oldunuz. Sizde kendinizce haklısınız ilk göz ağrınız olunca pire bile deve gibi geliyor. İyi forumlar.
monitörle birlikteyse anında gider yoksa satamazsın12 ye koysam tahmini ne zaman satılır
11-1210 k mı olm imkansız gibi ya ben zaten kasayı 10 k ya aldım aşırı ölü fiyat verdin gbi ya yanlış olmasın sistem iyi bi indirimle cıkmıstı ve 10 k idi monitorle 10 k ya nasıl gidiyor anlamadım garantiside var zaten
Sadece Kasayı 12 ye satman zor bilgisiz biri anca alırINTEL Core i3-12100F 4.3GHz 12MB Önbellek 4 Çekirdek 1700 İşlemci
ASUS PRIME H610M-K D4 Intel H610 LGA1700 DDR4 3200 DP HDMI M2 USB3.2 mATX Anakart
ASUS DUAL GeForce RTX 2060 EVO 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
CORSAIR 8GB Vengeance LPX 3200 MHz CL16 DDR4 Masaüstü Siyah Ram × 2
WD SN570 500GB Blue GEN3X4 M.2 SSD 3500MB Okuma / 2300MB Yazma
Vento VG04F Temperli Cam ATX Mid-Tower RGB Gaming Kasa
FSP Hyper Pro H3-550 550W 80+ Bronze PSU
bu sistem ne kadar eder gaming genden alınma pc hocasının sistemi kaça satabilirim bide monitorumu kaça satabilirim
Asus TUF Gaming VG279Q1A 27" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG279Q1A 27" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG279Q1A 27" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.795,08 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
monitörle birlikteyse anında gider yoksa satamazsın
kasa + monitore 14500 verdi biri 15 istedim yakında sistem çıkmayacagı için bence iyi teklifti11-12
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sadece Kasayı 12 ye satman zor bilgisiz biri anca alır
???? şakamısınız olm siz harbi soruyorum e satamassınız o fiyata diyonuz yok cart curt diyonuz e 14500 verdi adam ????Aynen gerçekten doğruları konuşursak çok fiyat istiyor abartıyorlar eminimki çoğunun da elinde kalıyor sistem parça parça satıyor.
Adam 14500verdiyse enayiymiş o sistem Max 12k eder monitörle 14500vermişse bilgisiz biridirkasa + monitore 14500 verdi biri 15 istedim yakında sistem çıkmayacagı için bence iyi teklifti
???? şakamısınız olm siz harbi soruyorum e satamassınız o fiyata diyonuz yok cart curt diyonuz e 14500 verdi adam ????
daha yazılanları doğru dürüst okuyamıyan adamın mesajını alıntılayıp yok şoyle yok boyle diyon bak bakim ben orda ne yazmısım adam monitorle 10 k civarı dedi ki ben imkansız oldugunu düşünmüstüm ama sizin gibi körü körüne bi şeyi savunan bi insan olmadıgım için " imkansız gibi ya" demişim yani haklı olabilirsin demişim ne bu sizin atar gider anlamıyorumkasa + monitore 14500 verdi biri 15 istedim yakında sistem çıkmayacagı için bence iyi teklifti
???? şakamısınız olm siz harbi soruyorum e satamassınız o fiyata diyonuz yok cart curt diyonuz e 14500 verdi adam ????
e tamam knk satılıyomuymuş satılıyomuş dimiAdam 14500verdiyse enayiymiş o sistem Max 12k eder monitörle 14500vermişse bilgisiz biridir
yani boşuna gelip ahkam kesmeye gerek yokmuşdaha yazılanları doğru dürüst okuyamıyan adamın mesajını alıntılayıp yok şoyle yok boyle diyon bak bakim ben orda ne yazmısım adam monitorle 10 k civarı dedi ki ben imkansız oldugunu düşünmüstüm ama sizin gibi körü körüne bi şeyi savunan bi insan olmadıgım için " imkansız gibi ya" demişim yani haklı olabilirsin demişim ne bu sizin atar gider anlamıyorum
e tamam knk satılıyomuymuş satılıyomuş dimi
daha yazılanları doğru dürüst okuyamıyan adamın mesajını alıntılayıp yok şoyle yok boyle diyon bak bakim ben orda ne yazmısım adam monitorle 10 k civarı dedi ki ben imkansız oldugunu düşünmüstüm ama sizin gibi körü körüne bi şeyi savunan bi insan olmadıgım için " imkansız gibi ya" demişim yani haklı olabilirsin demişim ne bu sizin atar gider anlamıyorum
e tamam knk satılıyomuymuş satılıyomuş dimi
yani boşuna gelip ahkam kesmeye gerek yokmuş
+SonsuzAdam 14500verdiyse enayiymiş o sistem Max 12k eder monitörle 14500vermişse bilgisiz biridir