Neler Yeni

Bilgisayarcıdan RTX 4060'a Takas Maceram

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

EREN PC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
EREN
zaten adam totalde 11 k 4060 parası almış ve adam yeni yıla girmiş senide kazıklamış 2060 niye hediye etin adam 5 k dan satardınzx dfdfnas

chade

80+ Bronze
olum çocuk stajyermiş. okurken meslek öğrenecem diye 3 kuruşa çalıştırıyorlar zaten. gidip dolandırılmış bir de. olayın üstünden biraz zaman geçince çok üzüldüm wk. geçmiş olsun brom herkes hata yapar. yeni bir şey alacağın için heyecanına kapılmışsındır piyasayı takip etmemişsindir falan filan. günün sonunda sen aldığın şeyden mutluysan sorun yok. çok takma

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,175
İsim
Turuncu Keskin
İş işten geçmiş dostum hayırlı olsun güle güle kullan. Yapmadan önce burayla danışsan daha iyi olurdu AMD tercih etmiyor olabilirsin tabii ama daha iyi değerlendirilirdi bu durum.

EREN PC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
EREN
Yıl Bitmeden Sonunda Sistemi Son Nesile Güncelledim Eylül Ayında Elimde RTX 2060 Super Vardı Dedim Bir Piyasaya Bakam Edem Takasla Felan 3060 Felan Geçeyim Mahalledeki Bilgisayarcıyla Konuştum Takas Yaptık

Rtx 2060 Super + 5000 TL = Evga 3060 12 GB Normalde 4000 Verecektim Ama Adam Test Etti Bir Tane Port Bozuk Diye 5 K İsterim Dedi Öyle 3060'a Geçtim

Kart Güzel Felan Ama Bakıyom 4060 Gibi Bir Kart Var Bende Aşırı Özeniyorum Dedim Lan Bunuda Takasla Para Olunca Çıkarsa Alayim Bakıyom Piyasaya Çok Kötü Dedim Lan Cengiz Git Şu Adama Bir Sor Takasla 4060 Elinde Varsa Alayim Zaten Güvenilir Kötü Malda Satmıyor Adama Yazdım Böyle Böyle Senden Aldığım Kart + Nakit 4060 Varsa Ne Kadar Olur Adam Var Dedi Bana Verdiği Teklif

8 K + Evga 3060 12 GB = Asus RTX 4060 White Sıfır

Kartın Piyasa Değeri 14 K Zaten Üstüne Adam Kendisinden 8 K'ya Aldığım Kartı 6 K'ya Takaslicak Dedim Abi Kusura Bakma Alamam 2.El Eline Geçerse Yaz Dedim Tamam Dedi

Ben Stajerim Stajerlik Maaşım Az Zaten Maaş Bekliyorum Belki Bir Umut Alırım Diye Bi Baktım Sabah Patron Cengiz Gözün Aydın Dedi Dedim Bi An Ne Oluyor Adam Dedi Maaşın Yatmış Dedi Parayı Gönderdi Bana Sonra Dışardayken Bi An Adam Aradı Bilgisayarcı Bana Demez Mi Sen Kart Arıyordun Ya Elimde Var Diye Meğersem Önceki Bahsettiği Karttan Bahsediyor

6 K + Evga 3060 12 GB = Asus Dual RTX 4060 White Ve Sıfır Kart Jelatini Üstünde

Dedim Cengiz Bu Kadar Mı Şanşlı Olur İnsan Son Param 4500 TL Felan Dedim Olmaz Mı Adamda Bana Adam Paraya Sıkıştı Bu Son Fiyat Daha Aşşağısı Olmaz Kaçırma Dedi Tamam Dedim Annemden Felan Borç Aldım 1.5 K Ve Adamdan Kartı Aldım Gerçekten Tertemiz Jelatini Üstünde Adam Kendi Açmış Kontrol İçin Hazır Sistem Olarak Almış Adam Fatura Yok O Yüzden Ama Garanti Kutu Var

Yani Resmen Adam 1 Hafta Önce 8 K + 6 K Saydğı RTX 3060 Kartı Bugün 6 K + 8 K (Piyasa Değeri Olan Fiyat)'dan Sayıp Bana RTX 4060 Kazandırdı Yani Anlicağınız Ve White Olan Felan Satsam Karlı Kullansam Karlı Resmen 2025'e Girmeden Son Piyangoyu 12'den Vurdum Tabiricaizse Siz Ne Düşünüyorsunuz

Ek Olarak Umudunuzu Asla Yitirmeyin İlk Pc Topladığım 1660 Super + Ryzen 5500 + 256 GB Sata SSD'idi Gittim Para Biriktirip 2060 Super + Ryzen 5600 Yaptım (Kule Tipi Soğutucuyuda İhmal Etmedim Tabi) Yanına 2. Sata SSD'yi Aldım Onunda Üstüne M2 Aldım Daha Sonra Rtx 3060 Ve 3 Ay Sonrada Rtx 4060'a Geçtim Kazıya Kazıya Yani İlla Yükseklerden Başlamanıza Gerek Yok Yavaş Yavaş Dipten Başlayın Küçük Modifiyeler İle Çıkın Ve Umudunuzu Asla Yitirmeyin Hayırlı Olsun Mesajları İçin Teşşekkür Ederim Şimdiden İyi Günler Dilerim
Bu arada söylemeyi unutum fatura yoksa garantide yok adam kendi garanti versede ne bizulsa nababilir tartışılır bide adam yalan söylemiş hazır sistemde gelse fatura olur olmasa sanal fatura olur

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,203
İsim
Rick Baba
Ulan okudum okudum 2 dakika düşündüm dedim ne yapmış la bu. Sonra TYT matematik çözer gibi alt alta yazdım.
Kısacası sen
6000 + 5000 + RTX 2060 veriyorsun ve RTX 4060 alıyorsun
11.000 + RTX 2060 : RTX 4060 yani.
Sen şimdi sıfır RTX 4060 parası verip üzerine RTX 2060 mı hediye ettin?

Ben anlamadım demiştim, Anlamışım ama hani yanlış anlamışımdır dedim yok aga xD

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,167
İsim
Oğuz Oğuz
Yıl Bitmeden Sonunda Sistemi Son Nesile Güncelledim Eylül Ayında Elimde RTX 2060 Super Vardı Dedim Bir Piyasaya Bakam Edem Takasla Felan 3060 Felan Geçeyim Mahalledeki Bilgisayarcıyla Konuştum Takas Yaptık

Rtx 2060 Super + 5000 TL = Evga 3060 12 GB Normalde 4000 Verecektim Ama Adam Test Etti Bir Tane Port Bozuk Diye 5 K İsterim Dedi Öyle 3060'a Geçtim

Kart Güzel Felan Ama Bakıyom 4060 Gibi Bir Kart Var Bende Aşırı Özeniyorum Dedim Lan Bunuda Takasla Para Olunca Çıkarsa Alayim Bakıyom Piyasaya Çok Kötü Dedim Lan Cengiz Git Şu Adama Bir Sor Takasla 4060 Elinde Varsa Alayim Zaten Güvenilir Kötü Malda Satmıyor Adama Yazdım Böyle Böyle Senden Aldığım Kart + Nakit 4060 Varsa Ne Kadar Olur Adam Var Dedi Bana Verdiği Teklif

8 K + Evga 3060 12 GB = Asus RTX 4060 White Sıfır

Kartın Piyasa Değeri 14 K Zaten Üstüne Adam Kendisinden 8 K'ya Aldığım Kartı 6 K'ya Takaslicak Dedim Abi Kusura Bakma Alamam 2.El Eline Geçerse Yaz Dedim Tamam Dedi

Ben Stajerim Stajerlik Maaşım Az Zaten Maaş Bekliyorum Belki Bir Umut Alırım Diye Bi Baktım Sabah Patron Cengiz Gözün Aydın Dedi Dedim Bi An Ne Oluyor Adam Dedi Maaşın Yatmış Dedi Parayı Gönderdi Bana Sonra Dışardayken Bi An Adam Aradı Bilgisayarcı Bana Demez Mi Sen Kart Arıyordun Ya Elimde Var Diye Meğersem Önceki Bahsettiği Karttan Bahsediyor

6 K + Evga 3060 12 GB = Asus Dual RTX 4060 White Ve Sıfır Kart Jelatini Üstünde

Dedim Cengiz Bu Kadar Mı Şanşlı Olur İnsan Son Param 4500 TL Felan Dedim Olmaz Mı Adamda Bana Adam Paraya Sıkıştı Bu Son Fiyat Daha Aşşağısı Olmaz Kaçırma Dedi Tamam Dedim Annemden Felan Borç Aldım 1.5 K Ve Adamdan Kartı Aldım Gerçekten Tertemiz Jelatini Üstünde Adam Kendi Açmış Kontrol İçin Hazır Sistem Olarak Almış Adam Fatura Yok O Yüzden Ama Garanti Kutu Var

Yani Resmen Adam 1 Hafta Önce 8 K + 6 K Saydğı RTX 3060 Kartı Bugün 6 K + 8 K (Piyasa Değeri Olan Fiyat)'dan Sayıp Bana RTX 4060 Kazandırdı Yani Anlicağınız Ve White Olan Felan Satsam Karlı Kullansam Karlı Resmen 2025'e Girmeden Son Piyangoyu 12'den Vurdum Tabiricaizse Siz Ne Düşünüyorsunuz

Ek Olarak Umudunuzu Asla Yitirmeyin İlk Pc Topladığım 1660 Super + Ryzen 5500 + 256 GB Sata SSD'idi Gittim Para Biriktirip 2060 Super + Ryzen 5600 Yaptım (Kule Tipi Soğutucuyuda İhmal Etmedim Tabi) Yanına 2. Sata SSD'yi Aldım Onunda Üstüne M2 Aldım Daha Sonra Rtx 3060 Ve 3 Ay Sonrada Rtx 4060'a Geçtim Kazıya Kazıya Yani İlla Yükseklerden Başlamanıza Gerek Yok Yavaş Yavaş Dipten Başlayın Küçük Modifiyeler İle Çıkın Ve Umudunuzu Asla Yitirmeyin Hayırlı Olsun Mesajları İçin Teşşekkür Ederim Şimdiden İyi Günler Dilerim
Dostum sen 6000tl'ye almamışsın ki.
4000 liraya satabilecegin kartı verip üstüne 5k daha verip 3060 almışsın.
Sonrada 6k daha verip 4060 almışsın.
Yani başta kartını 4 e satıp üstüne 10 eklersen yine sıfırını alırdın.
Ama senin kartına 4 desek 11k da nakit verdin desek o karta 15k vermişsin zaten.
Bu durumda hatta 1k zarar etmişsin.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha 3 saat önce 1 aylık Asus rtx 4060 white aldık faturalı 8800 TL'ye...
Evet tam demek istediğim bu.
Ekran kartları tek başına çok pahalı.
Ya hazır sistem olarak alacaksın ya da ikinci elden.
Sarı siteye baktığımda 10k ya Asus white 4060 var. Pazarlikla hadi diyelim 9500e alsaydı arkadaş.
Kendi kartini da zararına 4e satsın 5500 eklerdi.
Adama ekstra 5500 fazla vermiş oldu...

Son düzenleme:

Ldrago

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Salih
O değilde güvenilir dediğin adama git bakayım yüzüne bakıyor mu senin şimdi😅 satış sonrası yardımcı oluyor mu bakalım iade istiyorum falan deyince
Yalnız güzel flood olurmuş mesajınız hocam

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,027
İsim
Emir
Temel matematik:

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,256
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Uzun zamandır gördüğüm en clickbait başlık olabilir
(Güncellendi)

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
369
İsim
Samet Kapucuoğlu
Üşenmeden yorumların hepsini okudum yorum yazan arkadaşların hepsi haklı. Birinin dediği gibi yılın son kazığını yemişsin. İçine siniyorsa gerisini düşünme.

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Erdem çay
Bende diyordum bu fiyatlarla sokak arası bilgisayarcılar nasıl ayakta kalıyor.

Demek böyle arkadaşlar gidip takasta zaten kartı hediye ediyor. Bir sonraki müşteride kartı bedava bırakıp takas parasına zaten yenisini verse adam zaten ayı kurtarır. Saadet zinciri gibi.

Geçmiş olsun

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,105
Üyeler
163,778
Son üye
chromososs