Neler Yeni

Sapphire Radeon Pulse rx 7900xtx vs Rtx 4070 ti süper

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
Burak

Ekler

• 17264308744403383937758078764296.jpg
    17264308744403383937758078764296.jpg
    3.5 MB · Hit: 15
Son düzenleme:

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
Burak
İşlemciyi ramlari m.2'yi monte ettikten sonra anakartı kasaya oturt
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sonra soğutucu sonra ekran kartı tabi ilk psu
Hocam internet yok PC de internet var evde bağlanmıyor ethernet ve anten aparatla aygıt yöneticisine baktım problemli gözüküyor aygıtlar

Ekler

• IMG_20240915_233838.jpg
    IMG_20240915_233838.jpg
    3.6 MB · Hit: 9

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
Burak

Ekler

• IMG_20240916_003805.jpg
    IMG_20240916_003805.jpg
    2.9 MB · Hit: 16
  • IMG_20240916_003805.jpg
    IMG_20240916_003805.jpg
    2.9 MB · Hit: 12

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Arda doğan
Hocam internet yok PC de internet var evde bağlanmıyor ethernet ve anten aparatla aygıt yöneticisine baktım problemli gözüküyor aygıtlar
Aga telefonu usb ile bağla öyle internet aktarımı yqp

Test iyi sanırım 2k da furmark başlattım 6 dk da yine aynı sonuç veriyor

Sonuç iyi sanırım hocam 2k furmark şuan 7. Dk da mesela aynı sonuç var ekranda
Değerler güzel şimdiden hayırlı olsun dc ver sistemi kur sonra sana windows için performans ayarları ve gerekli dosyaları indirlerim

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
Burak

Değerler güzel şimdiden hayırlı olsun dc ver sistemi kur sonra sana windows için performans ayarları ve gerekli dosyaları indirlerim
lugercode_ nick DC de hocam

Driver booster vardı onunla driver indirdim orjinal olani var steamda satılıyordu sınırsız lisans lisanslı ayrıca AMD adrenalin kurdum 4 seçenek çıktı karşıma performans oyun vb ben varsayılan tıkladım geçtim program kurulurken

Anakartta CPU pini 1 adet vardı fakat yanında 4 pin daha vardı ama 2 üst 2 alt şeklinde dizilmiş ona he takılıyor anlamadım baktım psu kablolarına o pinde bir kablo yoktu sorunsuz çalışıyor şuan PC sataymis bağlantı şekli kontrolcü ve fanlar sata taktim bir tane düzeldi sorun win 10 pro kurdum 11 de saçma şekilde internet Bluetooth görmüyordu aygıt yöneticisinde hatalı gösteriyordu ne ethernet kablosu nede yaninda çıkan anten çalışmadı win10 kurdum düzeldi

Son düzenleme:

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Arda doğan

Driver booster vardı onunla driver indirdim orjinal olani var steamda satılıyordu sınırsız lisans lisanslı ayrıca AMD adrenalin kurdum 4 seçenek çıktı karşıma performans oyun vb ben varsayılan tıkladım geçtim program kurulurken

Anakartta CPU pini 1 adet vardı fakat yanında 4 pin daha vardı ama 2 üst 2 alt şeklinde dizilmiş ona he takılıyor anlamadım baktım psu kablolarına o pinde bir kablo yoktu sorunsuz çalışıyor şuan PC sataymis bağlantı şekli kontrolcü ve fanlar sata taktim bir tane düzeldi sorun win 10 pro kurdum 11 de saçma şekilde internet Bluetooth görmüyordu aygıt yöneticisinde hatalı gösteriyordu ne ethernet kablosu nede yaninda çıkan anten çalışmadı win10 kurdum düzeldi
Knk şimdi yeniden format atacan çünkü driver booster ile kurulan driverlardan dolayı genelde windows çakışmalar yapıyor sıkıntılar çıkartıyor o yüzden yeniden format at ben sana herşeyi bir bir söyleyim veya dc'den konuşarak hallederiz

Knk şimdi yeniden format atacan çünkü driver booster ile kurulan driverlardan dolayı genelde windows çakışmalar yapıyor sıkıntılar çıkartıyor o yüzden yeniden format at ben sana herşeyi bir bir söyleyim veya dc'den konuşarak hallederiz
Bugün inş burdaki işimiz direk bitiyo gün içinde evde olcam

İsim yanlış diyo

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
Burak

Bugün inş burdaki işimiz direk bitiyo gün içinde evde olcam
Ben erken çıkarsam 7 gibi mesai olursa eğer 10 gibi evde olurum win10 pro var USB de arkdan aldım bu sene yada bir sene önce kurmuş USB ye sorun yaratır mı Windows güncellemeleri geldikçe yeni sürüme guncelliyorum update kısmında

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Arda doğan
Ben erken çıkarsam 7 gibi mesai olursa eğer 10 gibi evde olurum win10 pro var USB de arkdan aldım bu sene yada bir sene önce kurmuş USB ye sorun yaratır mı Windows güncellemeleri geldikçe yeni sürüme guncelliyorum update kısmında
Sorun olmaz bendeki 4-5 senelik😂

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Arda doğan
Merhabalarrr link olarak paylaştığım sistemime Max 30 35k ya kadar 2k full ayarda ağırlıklı fps oyunları rahat rahat oynatacak ekran kartı arıyorum 2 fanlı yada mümkünse kasama uyarsa 3 fanlı soğutma ve performans açısından da çok iyi AMD yada rtx öncelik rtx olması ama AMD de olur ekran kartına ihtiyacım var beklentim şu 2k da öncelikli CS2 valo bf1 bf5 apex ve muadili fps rekabetçi oyunları oynatacak yağ gibi yüksek fps aldıracak güçlü ısınmayan stabil yüksek performanslı ekran kartı önerirseniz sevinirim. Mevcutta zotac twin edge 8 GB 4060 kullanıyorum güzel kart geçmişte asus dual white oc 4070 süper li sistem kullandım güzeldi başta soğudum sattım tekrar içimde alevlendi rtx sevdası. AMD ekran kartına da bı yeşil ışık yakayım diyorum çok güzel diyorlar rx 570 kullandım rezaletti dilim yansın istemiyorum yardım ederseniz sevinirim. Öncelik Rtx ama AMD de olur önerirseniz. Birde 7900xtx pulse de kronik sorunlar var diyorlar aşırı ısınma drop vb. Bu gerçekten doğru mu?
Ssd: 1x 1 TB M2 ssd Kingston KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2... https://www.amazon.com.tr/dp/B09K7F5VJQ?ref=ppx_pop_mob_ap_share
Ram: 1x16GB ram https://www.itopya.com/gskill-16gb-ripjaws-s5-6000mhz-cl36-ddr5-siyah-single-kit-ram_u23998
İşlemci: https://www.itopya.com/amd-ryzen-5-7600-38-ghz-32mb-onbellek-6-cekirdek-am5-5nm-tray-islemci_u24309
Anakart: https://www.itopya.com/asus-prime-a620m-k-6400mhzoc-ddr5-soket-am5-m2-hdmi-vga-matx-anakart_u23946
Psu: https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mag-a650bn-650w-80-plus-bronze-guc-kaynagi.html
Kasa:
https://www.itopya.com/powerboost-p...iyah-mesh-panel-rgb-atx-mid-tower-kasa_u24877
Aga ne yaptın sistemi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,431
Üyeler
160,846
Son üye
aslanafcw
Top Bottom