Neler Yeni

Sistemime uygun ekran kartı öneri

shımbo23

80+
Hocam peki muadil ürünler arasında belirgin ne farkları var ürünün pny hiç kullanmadım normalde MSI Asus falan tercih ederim ama gereksiz pahalilar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Galaxi çok ovuyorlar ama 5 para etmez yan sanayi ürünü gibi geliyor ama hiç kullanmadım tasarım olarak diyorum elbette oda güzeldir ama bana al benisi yok gibi geliyor
Galax nvidia özel yapıyor sadece soğutma sı çok kaliteli nasıl sallıyabiliyorsun böyle galax önerebilirim palit gamerock çok güzel kristal görünümlü önerebilirim sırf o görünüşü çok iyi

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Burak
Ula dikkatimi çekmemişti :D kasa linkiniz powerboost fakat psu dahil.Msi ise sorun yok.
Hocam psu yu eski sisteme taktım öyle sattım geçen MSI MAG 650 watt bronze aldım güzel diye uygundu fiyatı gold değil gerçi ama

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,164
İsim
Volkan
Evet ama dlss açtın mı oyunda sağlı sollu tokat geliyor AMD ye 🥲 fps olarak tabii ama çok iyi vram de

Hocam siz ne kullanıyorsunuz yada benim yerimde olsaydınız hangisini alırdınız

Sizde ne var hocam birde benim yerimde olsanız hangisini alırdınız

Hocam sizde 4070 ti super mi vardı birde benim yerimde siz olsanız hangisini alırdınız
6700 var hocam ben olsam 7900xt alırm

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Burak
Galax nvidia özel yapıyor sadece soğutma sı çok kaliteli nasıl sallıyabiliyorsun böyle galax önerebilirim palit gamerock çok güzel kristal görünümlü önerebilirim sırf o görünüşü çok iyi
Hocam benim yerimde olsanız hangi kartı alırsınız sistemim için ? 7900 xtx Sapphire pulse mı yoksa galax pny colorful mu

6700 var hocam ben olsam 7900xt alırm
Nvidia ve 7900 xtx e para yetiyor da üzer mi uzun kullanımda o soru işareti kalıyor bende

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Burak
Hocam karar veremiyorum AMD almakta pek istemiyorum ne yapmalıyım

Ula dikkatimi çekmemişti :D kasa linkiniz powerboost fakat psu dahil.Msi ise sorun yok.
Hocam AMD pek almak istemiyorum ne yapmalıyım rtx alasim geliyor

Hocam net karar veremiyorum ama sizce AMD mı alayım yoksa rtx galax pny yada colorful mü

shımbo23

80+
Hocam karar veremiyorum AMD almakta pek istemiyorum ne yapmalıyım

Hocam AMD pek almak istemiyorum ne yapmalıyım rtx alasim geliyor

Hocam net karar veremiyorum ama sizce AMD mı alayım yoksa rtx galax pny yada colorful mü
Hocam amd chipsetli ekran kartı önermem kimseye bütçeniz nedir kartda

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Burak
Hocam amd chipsetli ekran kartı önermem kimseye bütçeniz nedir kartda
Hocam Max 35 bin uzmesin bu gün kargoya verilsin bana yeter arkadaş pny xlr8 verto epic 16 GB önerdi o hb sitesinde bu gün kargoda güzel bir kart deniyor alaşım var sizin öneriniz nedir konunun en başına giderseniz sistem linkin var sığar mı bu bahsettiğim yada sizin önereceğiniz AMD alırdım ama benim sağım solum belli olmuyor giderim yayın açarım rtx gereken bir özellik lazım olur kullanamam benim için fiyasko olur onu istemiyorum o yüzden

shımbo23

80+
Hocam Max 35 bin uzmesin bu gün kargoya verilsin bana yeter arkadaş pny xlr8 verto epic 16 GB önerdi o hb sitesinde bu gün kargoda güzel bir kart deniyor alaşım var sizin öneriniz nedir konunun en başına giderseniz sistem linkin var sığar mı bu bahsettiğim yada sizin önereceğiniz AMD alırdım ama benim sağım solum belli olmuyor giderim yayın açarım rtx gereken bir özellik lazım olur kullanamam benim için fiyasko olur onu istemiyorum o yüzden
Pny bilmiyorum ama herkes ısınma sorunu falan yazmış araştır istersen alıcam diyorsan önerim gamerock galax la farkları yok aynı gamerock aşık olursun bi youtube bak videolarına

Ekler

• Screenshot_20240911-160345_Opera.jpg
    Screenshot_20240911-160345_Opera.jpg
    154.6 KB · Hit: 15
  • palit-gamerock-geforce-rtx3070-oc-8gb--86c5ff.jpg
    palit-gamerock-geforce-rtx3070-oc-8gb--86c5ff.jpg
    129.6 KB · Hit: 11
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,447