Sistemimi ne kadara satarım toplu bir şekil de?

Kathender

80+
Reaksiyon skoru
60
İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F 5.0GHz
Anakart: ASUS Prime B650M-R (2x M.2 Slot, DDR5
Soğutucu: Thermalright Assassin King 120
RAM: Lexar Thor DDR5 16GB (2x8GB) 6000MHz
SSD: ADATA Legend 710 512GB NVMe M.2
Ekran Kartı: ASUS Dual RTX 4060 V2 OC 8GB BULK
Kasa: Enermax StarryFort SF217 ARGB Temperli Cam
PSU: Enermax MAXPRO III 600W 80+ Sertifikalı
Monitör: Dell G2524H 25" IPS 280Hz, 0.5ms, 1 yıl daha garantili

Razer Barracuda X Wireless Kulaklık
Razer Cobra Pro Wireless Mouse
MCHOSE G75 PRO Wireless Mekanik Klavye (%75, RGB, Hot-Swap)

Max 1.5 ay olmuştur yan ekipmanlar ve monitör harici özel sebeplerden dolayı satmak istiyorum detay sormayınız bir sorunu yok yani özel sebeplerden dolayı,

?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani ciddi olmadığınızı düşünüyordum tek kasa deseniz neyse de monitör var klavye kulaklık mouse var hepsinin garantisi var wireless, güzel ekipmanlar siz galiba tam sistemi okumadınız.
Dostum 2ci elde taksit olayı pek yok. Peşin fiyatına taksit almak daha avantajlı insanlar için. İkincisi güven sorunu var. Ekipmanlarınız güzel gerçekten ama işin içine ikinci el girince fiyatlar baya düşüyor. Piyasa böyle malesef 30k ya saatrsınız belki ama ne kadar sürer bilinmez. 23 25 e direk gider. Çünkü insanlar 8 gb vramlı ekran kartı almamaya çalışıyor vs

Ekipmanlarla 33-35k civarı olabilir
yani arkadaş 23-25 yazdı şaşırdım zaten, hocam ilana 40k diye koysam çünkü 35-36'ya koysam pazarlık teklif edecekler ne düşünürsünüz 40'a bir ilan açayım mı

Dostum 2ci elde taksit olayı pek yok. Peşin fiyatına taksit almak daha avantajlı insanlar için. İkincisi güven sorunu var. Ekipmanlarınız güzel gerçekten ama işin içine ikinci el girince fiyatlar baya düşüyor. Piyasa böyle malesef 30k ya saatrsınız belki ama ne kadar sürer bilinmez. 23 25 e direk gider. Çünkü insanlar 8 gb vramlı ekran kartı almamaya çalışıyor vs
fiyat algınız çok yanlış bilginiz olsun.

uzaktan bir bakışla 30.000 gibi fiyatı var ama pazarlık payı falan ile daha düşürürler

Daha yakından bakışla 35k edebilir ama yükselirseniz satmanız zorlaşır.

Son düzenleme:
yani arkadaş 23-25 yazdı şaşırdım zaten, hocam ilana 40k diye koysam çünkü 35-36'ya koysam pazarlık teklif edecekler ne düşünürsünüz 40'a bir ilan açayım mı

fiyat algınız çok yanlış bilginiz olsun.
Dene dostum keşke 35 e satsan senin adına sevinirim. Ama 2ci el piyasasına göre söyledim. Kendim belirlemiyorum :D

Dene dostum keşke 35 e satsan senin adına sevinirim. Ama 2ci el piyasasına göre söyledim. Kendim belirlemiyorum :D
Anladım hocam, hayırlısı bakalım 40'a koyarım 35'e satarsam çok güzel olur baktık 3-4 ay durdu 30'A satmayı denerim. Bi şansımı deneyeyim denemekten zarar gelmez. :D

Geri