Sistemimi Satmalı mıyım?

dri123559

80+
Reaksiyon skoru
11
Bütçe
8500
Arkadaşlar Merhaba

R5 3500X fanlı
Asrock B450M
Rx5600XT Mech Oc Msi
2x8 3200mhz ram
sıfırını 1000tlye aldığım 144hz 1ms monitör 21.8
kasa (500tllik)
Logitech g213 klavye (300e almıştım)
Gamebooster 150tllik bi kulaklık
8600tl ye satıyorum alıcı var sizce satmalı mıyım (ekran kartını ayrı 5100e satıyorum diğer parçalar 3500e) satma isteme sebebim bana fazla geliyor bu sistem sadece lol oynuyorum :S. gidip 7200tlye 1650li 144hz bi laptop almak istiyorum mantıklı mı sizce? (üniye gideceğimden laptopta almak istiyorum çünkü) yoksa mantıksız mı fiyat mı kötü ne dersiniz (sistemi ocak1de 9kya almıştım)

Arkadaşlar Merhaba

R5 3500X fanlı
Asrock B450M
Rx5600XT Mech Oc Msi
2x8 3200mhz ram
sıfırını 1000tlye aldığım 144hz 1ms monitör 21.8
kasa (500tllik)
Logitech g213 klavye (300e almıştım)
Gamebooster 150tllik bi kulaklık
8600tl ye satıyorum alıcı var sizce satmalı mıyım (ekran kartını ayrı 5100e satıyorum diğer parçalar 3500e) satma isteme sebebim bana fazla geliyor bu sistem sadece lol oynuyorum :S. gidip 7200tlye 1650li 144hz bi laptop almak istiyorum mantıklı mı sizce? (üniye gideceğimden laptopta almak istiyorum çünkü) yoksa mantıksız mı fiyat mı kötü ne dersiniz (sistemi ocak1de 9kya almıştım)
üniversiteye gidiceksen satmalısın BENCE

Mantıklı. 6600xt var zaten o fiyata sat gitsin, yüksek ihtimal mining için alacak.

Hocam pandemi döneminde 6 ay özel yurtta kaldım. Kesinlikle masaüstü olmaz. Diyelim derse gittiniz kasa ekran falan hep açıkta. Laptobu ise dolaba koyar gidersiniz. Laptop derslerde lazımdır (Müh. için). Seyahat ederken ben laptobu uçakta bagaja bile koymuyor üstteki rafa bırakıyordum. Dönem aralarında falan hep getirdim. Ama ev tutarım falan diyorsanız tabi o zaman olabilir belki ama yine de eğer özel aracınız yoksa kazandığınız şehre giderken bile başına bişey gelebilir.

c
Hocam pandemi döneminde 6 ay özel yurtta kaldım. Kesinlikle masaüstü olmaz. Diyelim derse gittiniz kasa ekran falan hep açıkta. Laptobu ise dolaba koyar gidersiniz. Laptop derslerde lazımdır (Müh. için). Seyahat ederken ben laptobu uçakta bagaja bile koymuyor üstteki rafa bırakıyordum. Dönem aralarında falan hep getirdim. Ama ev tutarım falan diyorsanız tabi o zaman olabilir belki ama yine de eğer özel aracınız yoksa kazandığınız şehre giderken bile başına bişey gelebilir.
doğru diyorsunuz teşekkürler,
teşekkür ederim dostum yeni bir konu açıp başka bir soru soracağım oraya gelebilir misin rica etsem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,389
Üyeler
191,086
Son üye
Edadeniz10
Geri