Neler Yeni

Sistemin değeri nedir ?

Banshee7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Batuhan K.
Merhabalar sistemi satacağım takas ile 14k fiyat biçildi uygun mudur? Tamamen set ile satıyorum
Monitör: Odyssey g3 24" 165 hz
İşlemci Ryzen 5 3600
Anakart Msi b550 m pro max
SSd 256 m2 128 sata 3
650w 80 plus xigmatek kasa ve psu
Ram 16 gb ddr4 3000mhz crucial
Ekran kartı inno 3d 1660 süper

Jiyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Jiyu
inno3d ekran kartından memnun musun acaba ?
Bu sistemi satıp başka sistem mi alacaksınız ? ne kadar tutar bilmiyorum ama muhtemelen sahibindendeki fiyatlandırma daha çok tutar..

Banshee7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Batuhan K.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
inno3d ekran kartından memnun musun acaba ?
Bu sistemi satıp başka sistem mi alacaksınız ? ne kadar tutar bilmiyorum ama muhtemelen sahibindendeki fiyatlandırma daha çok tutar..
evet memnunum sıcaklık değerleri güzel bana bir sorun yaşatmadı şu ana kadar. Evet tekli fiyatlar daha fazla tutabilir fakat şuan piyasa da bir düşüş var öellikle 0 ürünlerde

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Jiyu
evet memnunum sıcaklık değerleri güzel bana bir sorun yaşatmadı şu ana kadar. Evet tekli fiyatlar daha fazla tutabilir fakat şuan piyasa da bir düşüş var öellikle 0 ürünlerde
Peki sizce bu sistem inno3d ve biostar anakart ile alınmaya değer mi ? kasa olarak ne seçilmeli acaba 40-42k yapıyor

Banshee7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Batuhan K.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
açıkçası üst segment hakkında detaylı bilgim yok yanlış yönlendirme yapmak istemem. Lakin ramlerinizi yüksek frekans ve düşük cl değerleri ile almanızı tavsiye ederim. Zaten işlemci şuanda çok popüler ekran kartının tekli fiyatı 25 k dan başlıyor anakartta şuan fp bence birkaç özelleştirme ile belki düşünülebilir yalnız iyi bilen birisine danışmakta fayda var :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,555
Üyeler
162,024
Son üye
kingcapxuter
Top Bottom