Neler Yeni

Sistemleri karşılaştırın.

beritankorkusuz

80+ Silver

Midorchys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
İsmet Ocakçı
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Furkan KARAGÜLLE
(adata 2x8 gb 3000Mhz RAM, montaj, win10 home deneme sürümü, Dark guardian mini kasa, Dark force 500w 80+ psu)
4582 tl

(İşlemci ryzen 5 1600 af RAM 2x8 3000mhz apacer panther corsair carbide spec delta 5500 watt kasa.montaj, win10 deneme sürümü)
4547 tl

JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
alttaki sistem daha iyi en başta fiyat olarak daha iyi çünkü teknobiyotik kargo parası ekleyecek 50 tl kadar hemde nedendir bilmem ama teknobiyotiğin koyduğu parçalar bana güven vermiyor ben olsam incehesaptakini alırdım

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
İkiside rx 580 8 gb üstteki sapphire alttaki xfx

Sapphire daha iyi ama zaten çok fark yok nerdeyse aynı performansı verirler

Midorchys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
İsmet Ocakçı
Sapphire daha iyi ama zaten çok fark yok nerdeyse aynı performansı verirler
Alttakini alıcam heralde. Corsair sprc delta 550 watt kasanın 80+ sertifikası var mı 2. Sistemdeki. Yazmıyor çünkü

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,008
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Ben yapınca 4500 civarı bişey gösterdi. 1 sn tekrar yapayım. 4800 geliyorsa net alttakini alıcam

Pardon senin attığın V3.5 Killer Version 2020'imiş, ben düz V3.5 killer'a baktım.
O zaman İncehesaptaki daha iyiymiş.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Ben sana diyorum ki incehesaptaki işlemciyi 1600'e düşür. Anakart soğutucu destekli ve Asrock'dan daha iyi. Ramler arasında fark yok. Ekran kartıları arasında fark yok. Corsair kasa ve psu Aerocool denen markadan çok daha kaliteli. Corsair kalitesini burada tartışmayın. Bu dediklerimi yapınca incehesaptaki 4450 TL oluyor. Teknobiyotikte montaj ve windowsu seçip psuyu +80 seçip rami de adata 2x8 yapınca 4490 TL oluyor. Üstelik 60 TL kargo fiyatı da var teknobiyotikte incehesapta kargo ücretsiz. 100 TL daha ucuza daha kaliteli bir sistem alıyorsunuz. Boş yapmayın. "Ben niye alayım aynı fiyat :D" diye garip garip yorumlar yapmayın. 100 TL aradaki farkı da corsair carbide spec delta seçip kapatabilirsin. Efsane bir kasa Aerocool ile karşılaştırılması bile saçma.

Midorchys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
İsmet Ocakçı
Pardon senin attığın V3.5 Killer Version 2020'imiş, ben düz V3.5 killer'a baktım.
O zaman teknobiyotiktekini alman daha iyi olur. Yalnız güç kaynağına elleme, mevcut güç kaynağı yükselttiğin Dark güç kaynağından daha iyi.
80+ sertifikası yok psu nun. Herkes incehesap olanı önerdi. Sizce neden Teknobiyotik.com da olan?

Midorchys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
İsmet Ocakçı
Ben sana diyorum ki incehesaptaki işlemciyi 1600'e düşür. Anakart soğutucu destekli ve Asrock'dan daha iyi. Ramler arasında fark yok. Ekran kartıları arasında fark yok. Corsair kasa ve psu Aerocool denen markadan çok daha kaliteli. Corsair kalitesini burada tartışmayın. Bu dediklerimi yapınca incehesaptaki 4450 TL oluyor. Teknobiyotikte montaj ve windowsu seçip psuyu +80 seçip rami de adata 2x8 yapınca 4490 TL oluyor. Üstelik 60 TL kargo fiyatı da var teknobiyotikte incehesapta kargo ücretsiz. 100 TL daha ucuza daha kaliteli bir sistem alıyorsunuz. Boş yapmayın. "Ben niye alayım aynı fiyat :D" diye garip garip yorumlar yapmayın. 100 TL aradaki farkı da corsair carbide spec delta seçip kapatabilirsin. Efsane bir kasa Aerocool ile karşılaştırılması bile saçma.
Düşürdüm işlemciyi zaten [emoji1787] alttakini alıcam

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,008
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
80+ sertifikası yok psu nun. Herkes incehesap olanı önerdi. Sizce neden Teknobiyotik.com da olan?
Kasa ve güç kaynağını daha farklı sanıyordum o yüzden öyle dedim. Spec Delta RGB tabi ki daha iyi. Düzelttim mesajı :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Furkan KARAGÜLLE
aynı fikirdeyim teknobiyotikdeki montaj+deneme sürüm+kargo gereksiz ücret çıkartıyor ve sistemi diğer sistemlerden ödeme noktasına gelince daha pahalı konuma düşüyor kesinlikle sana katılıyorum

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,873
İsim
Okan Aslantaș
Kusura bakmayin burda bu laf bana geliyor arkadas teknobiyotikteki bu sistem Alınır mı? diye baslatti konuyu bende sistemdeki bazi parcalari ozellestirerek boyle daha iyi olur dedim arkadas incehesaptaki sistemi ozellestirerek daha iyisini yapiyorsa eyvallah hicbir lafim yok ama bir onceki konuda gelmis bize hakaret ediyor beyfendi sonra bos bos yorum yapmayin diyor daha iyisini bulduysa onu alsin ben bana ne gösterildiyse onun uzerinden ozellestirme yaptim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,254
Üyeler
161,976
Son üye
romenox00
Top Bottom