Neler Yeni

Çözüldü✓ Site kurmayı bilenler bakabilir mi?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Türkticaretten domain aldım

Güzelnetten hosting aldım

Şimdi ne yapmalıyım? izlediğim videolardan bir şey anlamadım bir şeyler denedim ama olmadı

Hallettim arkadaşlar. Siteye bakmak isteyen olursa site şuan bu şekilde; https://www.olcayakbulut.com/

Son düzenleme:

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
2.EL PC ALIŞ-SATIŞ VE PC TOPLAMA konularına etiketleyebilirsiniz.
Steam
https://s.team/p/ckgf-kndf/VRFNVGJG
Discord
orhanaygun#3804
Site kurma siteleri var onlara kayıt oluyorsun.(Wix mesela)Hosting ve domaini oraya bağlıyorsun.Neden ayrı ayrı aldın ki ?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Site kurma siteleri var onlara kayıt oluyorsun.(Wix mesela)Hosting ve domaini oraya bağlıyorsun.Neden ayrı ayrı aldın ki ?
domaini 40 TL'ye aldım domaini aldığım firmanın hostingi kötüymüş o yüzden

Looizy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Ömer Faruk AYGUT
Hiç bir bilgin yoksa kesinlikle Wix i tavsiye ederim. Ben de Wix ile başlamıştım ve çok memnun kaldım.

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
2.EL PC ALIŞ-SATIŞ VE PC TOPLAMA konularına etiketleyebilirsiniz.
Steam
https://s.team/p/ckgf-kndf/VRFNVGJG
Discord
orhanaygun#3804

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Ne için aldın peki ? Siteyi açıp ne yapıcaksın ?
Portfolyo ve müşteri bilgilendirme sitesi hocam, Tasarım portfolyumu ve tasarım fiyat bilgisi, hakkımda kısmı vs olacak. Bionluktan bi arkadaş yardımcı oldu ^^

şimdi de wordpress tema kurma kısmında takılı kaldım temayı yüklüyorum ama içinde sadece yazı falan oluyor onu çözmeye çalışıyorum

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
Hosting paneline erişip oradan domain adresini gireceğin yeri bulacaksın, böylelikle domain adresine yönlendirilenler senin sunucundaki web sitesine yönlenebilecekler. Bu ayarlama işlemini anlatan bir yazı linki, burada anlatan hosting şirketi GoDaddy sen de bunu kendi hosting şirketinin sayfasında yapacaksın

Hosting paneline eriştikten sonra oraya bir web sitesi kurman gerekiyor, bilgin yoksa WordPress ile başlaman gerekli derim, başka kullanıcı dostu yaygın temalar da var Herald vs. Araştırıp kendine uygun bir şeyler bulacaksın. Bu temalar ücretli satılırlar ancak zaman zaman (en güncel sürümleri olmasa da) ücretsiz dağıtılırlar. Eskiden themeforest üzerinden ücretsiz dağıtımlar oluyordu ancak uzun zamandır web sitelerden uzağım, devam ediyor mu bilmiyorum. Hosting siten Wordpress destekliyordur herhalde, desteklemezse çok enteresan olur.

Hosting tarafında temanı kurup domain adresini bağlama işini hallettikten sonra siteni yine kontrol panelinden yöneteceksin, girdiler çıktılar oradan ayarlanacak. Sıkıntı çektiğin konularda çekinme sık sık hosting şirketinin destek elemanlarına yaz sana yardımcı olurlar. Ayrıca benim ismini geçirdiğim iki tema içerik üretimi için kullanılan temalar, atıyorum sen bir forum açmak istersen ona göre hazır tema vs de var. Veya direkt siteyi açıp daha sonra bu sitede olduğu gibi sub domainler de açabilirsin, oraya farklı temalar entegre edebilirsin. Zaman içinde işini ilerletip kazanç edinebilirsen veya yatırım yapmak istersen düşüneceğin şeyler bunlar, host kısmında daha iyi yatırımlar gerektirecektir.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Hosting paneline erişip oradan domain adresini gireceğin yeri bulacaksın, böylelikle domain adresine yönlendirilenler senin sunucundaki web sitesine yönlenebilecekler. Bu ayarlama işlemini anlatan bir yazı linki, burada anlatan hosting şirketi GoDaddy sen de bunu kendi hosting şirketinin sayfasında yapacaksın

Hosting paneline eriştikten sonra oraya bir web sitesi kurman gerekiyor, bilgin yoksa WordPress ile başlaman gerekli derim, başka kullanıcı dostu yaygın temalar da var Herald vs. Araştırıp kendine uygun bir şeyler bulacaksın. Bu temalar ücretli satılırlar ancak zaman zaman (en güncel sürümleri olmasa da) ücretsiz dağıtılırlar. Eskiden themeforest üzerinden ücretsiz dağıtımlar oluyordu ancak uzun zamandır web sitelerden uzağım, devam ediyor mu bilmiyorum. Hosting siten Wordpress destekliyordur herhalde, desteklemezse çok enteresan olur.

Hosting tarafında temanı kurup domain adresini bağlama işini hallettikten sonra siteni yine kontrol panelinden yöneteceksin, girdiler çıktılar oradan ayarlanacak. Sıkıntı çektiğin konularda çekinme sık sık hosting şirketinin destek elemanlarına yaz sana yardımcı olurlar. Ayrıca benim ismini geçirdiğim iki tema içerik üretimi için kullanılan temalar, atıyorum sen bir forum açmak istersen ona göre hazır tema vs de var. Veya direkt siteyi açıp daha sonra bu sitede olduğu gibi sub domainler de açabilirsin, oraya farklı temalar entegre edebilirsin. Zaman içinde işini ilerletip kazanç edinebilirsen veya yatırım yapmak istersen düşüneceğin şeyler bunlar, host kısmında daha iyi yatırımlar gerektirecektir.

Halletim sanırım hocam ^^
Mesaj otomatik birleştirildi:

reklam falan değil, ban atmayın.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Mesaj otomatik birleştirildi:

reklam falan değil, ban atmayın.
Dostum bende wixten kendime site yapıp satın almak istiyorum. Ama aklıma takılan bir şey vardı görmüşken sorayım dedim. Sitenin en altında Copyright © 2022 OAK Creative yazıyor ya o normalde Copyright © Wix yazıyordu sanırım. Onu düzenleyebiliyor muyuz seninki gibi? Yani orada wix yazmasını istemiyorum.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Dostum bende wixten kendime site yapıp satın almak istiyorum. Ama aklıma takılan bir şey vardı görmüşken sorayım dedim. Sitenin en altında Copyright © 2022 OAK Creative yazıyor ya o normalde Copyright © Wix yazıyordu sanırım. Onu düzenleyebiliyor muyuz seninki gibi? Yani orada wix yazmasını istemiyorum.
orayı ben düzenlemedim aslında, hatta sen demesen haberim bile olmayacaktı asdkaspd büyük ihtimal site ismi değişirken orası da değişmiştir. Sende site adını değişirsen sende de öyle olacaktır tahminimce ama olay wix e gelince belki olmayada bilir çnkü wix biraz kendine bağlatıyor diye biliyorum ben

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
Ücretsiz halini kullanırsan wix bağlantısı oluyor. Satın alırsan site ismine göre değişiyor diye biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,189
Üyeler
166,336
Son üye
Erennpsk
Top Bottom