Neler Yeni

Çözüldü✓ Site kurmayı bilenler bakabilir mi?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Henüz bakmadım dostum. Önümüzdeki aylar almayı düşünüyorum. Belirttiğim durum hakkında bilgi bulamadım da o yüzden sormak istedim konusu açılmışken.
anladım hocam, bence wix ile açmayın sitenizi, güzel bir firmadan domain + hosting almanız daha iyi olur bence

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
anladım hocam, bence wix ile açmayın sitenizi, güzel bir firmadan domain + hosting almanız daha iyi olur bence
Wixten sadece sitenin tasarımını alıp başka bir yerden domain alıp ona bağlamayı düşünüyorum. Wixteki tasarımları beğendiğim için.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Wixten sadece sitenin tasarımını alıp başka bir yerden domain alıp ona bağlamayı düşünüyorum. Wixteki tasarımları beğendiğim için.
hocam wordpress kurarsınız sizde, wixte wordpressten almıştır büyük ihtimal. Hem wordpress daha iyi olur sizin için

NasdaQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Teknoloji Medeniyeti
Portfolyo ve müşteri bilgilendirme sitesi hocam, Tasarım portfolyumu ve tasarım fiyat bilgisi, hakkımda kısmı vs olacak. Bionluktan bi arkadaş yardımcı oldu ^^

şimdi de wordpress tema kurma kısmında takılı kaldım temayı yüklüyorum ama içinde sadece yazı falan oluyor onu çözmeye çalışıyorum
hocam bionluktan kaça yaptırdınız sanırım sadece temayı kurmuş

Looizy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Ömer Faruk AYGUT
Dostum bende wixten kendime site yapıp satın almak istiyorum. Ama aklıma takılan bir şey vardı görmüşken sorayım dedim. Sitenin en altında Copyright © 2022 OAK Creative yazıyor ya o normalde Copyright © Wix yazıyordu sanırım. Onu düzenleyebiliyor muyuz seninki gibi? Yani orada wix yazmasını istemiyorum.
Tamamen senin elinde, istersen sarı site linki koy

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
hocam bionluktan kaça yaptırdınız sanırım sadece temayı kurmuş
yok hizmet almadım sağ olsun bir arkadaş ücretsiz yardım etti her şeyi ben yaptım yoksa
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok hizmet almadım sağ olsun bir arkadaş ücretsiz yardım etti her şeyi ben yaptım yoksa
Yardım eden arkadaş DNS bilgilerini güncelleme konusunda yardım etti sadece*

Top Bottom