Muhammetyzicii
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 652
Kendi iş yerimiz için site kurmak istiyoruz kaç paradan başlıyor , sadece telefondan oluyor mu detaylı anlatabilicek arkadaşlar var mı
hazır site kuran sitelere asla bulaşmayın hocam kendiniz açın,Kendi iş yerimiz için site kurmak istiyoruz kaç paradan başlıyor , sadece telefondan oluyor mu detaylı anlatabilicek arkadaşlar var mı
PortfolyoE-Ticaret için mi yoksa portfolyo gibi mi?
Portfolyo
farkı neE-Ticaret için mi yoksa portfolyo gibi mi?
O zaman bir hosting firmasından hosting al. Güzelnet şu aralar çok duydum. Daha kullanmadım ama fiyatları fln uygun gibi. Birde bir tane domain firmasından domain almanız lazım. Burda kesinlikle Google Domains tavsiye ederim. En mükemmel hizmeti veriyor benim gördüğüm. Desteği fln da harika. Hep ordan alırım. Sonra Wordpress vs. kurabilirsin kolay olması adına.Portfolyo
E-Ticaret bildiğimiz E-Ticaret işte. Portfolyo ise şirketi, hizmetleri vs. tanıtmak için.farkı ne
aliakpoyraz.com
İlk olarak site açmak için site yapmanız veya satın almanız gerekmekte. Kendi işletmenizi tanıtmak için bir web sitesi arıyorsanız 100-500 TL arası bulabilirsiniz. Siteyi hazırladıktan veya satın aldıktan sonra Web Hosting veya Cpanel, Plesk gibi hosting satın almanız gerekiyor. İnternette araştırarak fiyatlarını bulabilirsiniz. Sonra ise birde domain almanız gerekiyor. Bu üçünü bir arada toplayıp kurulumunu yapınca kişiler domaini tarayıcılarına yazarak sizin sitenize giriş yapabilecek. Telefondan yapmaya kalkarsanız işiniz zor. Hala bir web sitesine ihtiyaç duyuyorsanız benle iletişime geçebilirsiniz.Kendi iş yerimiz için site kurmak istiyoruz kaç paradan başlıyor , sadece telefondan oluyor mu detaylı anlatabilicek arkadaşlar var mı