İlanı açtıktan sonra büyük ihtimalle biraz sürer. Eğer 2-3 sipariş gelirse ve yaparsan, ardından sana puan verirlerse yavaş yavaş puanın yukarı doğru çıkar. Böylece yavaş yavaş öne çıkarılmaya başlarsın. Yani evet ilk başlarda biraz sabır gerekebilir.hmmm. hocam hızlı olur mu? yani illa sabır mı gerekir
hocam photosshop mu yoksa site tasarımı mı daha çok gelir getirir bana?İlanı açtıktan sonra büyük ihtimalle biraz sürer. Eğer 2-3 sipariş gelirse ve yaparsan, ardından sana puan verirlerse yavaş yavaş puanın yukarı doğru çıkar. Böylece yavaş yavaş öne çıkarılmaya başlarsın. Yani evet ilk başlarda biraz sabır gerekebilir.
3-4 tane daha yabancı freelancer siteleri vardı bulursam yazarım.
Yabancı bir site istiyorsan:İlanı açtıktan sonra büyük ihtimalle biraz sürer. Eğer 2-3 sipariş gelirse ve yaparsan, ardından sana puan verirlerse yavaş yavaş puanın yukarı doğru çıkar. Böylece yavaş yavaş öne çıkarılmaya başlarsın. Yani evet ilk başlarda biraz sabır gerekebilir.
3-4 tane daha yabancı freelancer siteleri vardı bulursam yazarım.
Fiverr'a arada sırada göz atıyorum. İkisinin arasında pek bir fark göremedim, işini iyi yapıyorsan 100-200$'a bile yaparsın. Oradaki kazanıp kazanamama işi tamamen senin tecrüben.hocam photosshop mu yoksa site tasarımı mı daha çok gelir getirir bana?
Hatta sana şöyle bir şey söyleyeyim, Fiverr üzerinde "remove.bg" gibi siteler kullanarak veya basit bir Adobe Photoshop bilgisiyle arkaplanı silerek "I will delete your photos background" diye ilan açanlar var. Bu iş aslında 2-3 dakikalık bir iş ama adam bunu 10-15$'a yapıyor ve binlerce de $ kazanıyor.Yabancı bir site istiyorsan:
Türkçe bir site istiyorsan:
Fiverr'a arada sırada göz atıyorum. İkisinin arasında pek bir fark göremedim, işini iyi yapıyorsan 100-200$'a bile yaparsın. Oradaki kazanıp kazanamama işi tamamen senin tecrüben.
Bu yazdığım sitelerin hepsinde ilan aç, sadece bir site üzerinde ilan açmaktan daha kısa sürede bir yanıt geleceğine %100 eminim. Fakat bir sitede işi büyütürsen diğerlerindeki ilanı durdurup oraya yoğunlaşabilirsin. Sebebi, örneğin Fiverr'da popüler oldun ve sürekli oradan bildirim geldiğinden diğer sitelere bakamayacaksın. Hem tek bir site daha rahat olur bir süre sonra. Ha veya o işin üstünden çıkarım ben diyorsan, 3-4 farklı sitede aynı anda iş de yapabilirsin.
iyiymiş hocam. ilk önce logo tasarımı sonra photoshop sonrada eğer vaktim olursa ki olcağını düşünmüyorum. site tarasımında gelişip freelancer işler yapmyı planlıyorum. belirttiğiğiniz sitelerede hepsine bakicamYabancı bir site istiyorsan:
Türkçe bir site istiyorsan:
Fiverr'a arada sırada göz atıyorum. İkisinin arasında pek bir fark göremedim, işini iyi yapıyorsan 100-200$'a bile yaparsın. Oradaki kazanıp kazanamama işi tamamen senin tecrüben.
Bu yazdığım sitelerin hepsinde ilan aç, sadece bir site üzerinde ilan açmaktan daha kısa sürede bir yanıt geleceğine %100 eminim. Fakat bir sitede işi büyütürsen diğerlerindeki ilanı durdurup oraya yoğunlaşabilirsin. Sebebi, örneğin Fiverr'da popüler oldun ve sürekli oradan bildirim geldiğinden diğer sitelere bakamayacaksın. Hem tek bir site daha rahat olur bir süre sonra. Ha veya o işin üstünden çıkarım ben diyorsan, 3-4 farklı sitede aynı anda iş de yapabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hatta sana şöyle bir şey söyleyeyim, Fiverr üzerinde "remove.bg" gibi siteler kullanarak veya basit bir Adobe Photoshop bilgisiyle arkaplanı silerek "I will delete your photos background" diye ilan açanlar var. Bu iş aslında 2-3 dakikalık bir iş ama adam bunu 10-15$'a yapıyor ve binlerce de $ kazanıyor.