peki kullanırken herhangi bir problem çıkıyormu ve tavisye edebilceğin bir site varmı?bilindik oyları yüksek yerlerden alınca bi sıkıntı çıkmıyo
Bende merakla bekliyorum takibe aldımpeki kullanırken herhangi bir problem çıkıyormu ve tavisye edebilceğin bir site varmı?
Boşuna para verme...İnternette çok 30-100 TL arası satılan windows 11 veya 10 keyleri kullanılması sakıncalımı? veya çalışıyormu?
forum.donanimarsivi.com
Bunu yapmak sağlıklı olmuyor bana kalırsa aldığım cihaza değer vermem gerekir diye düşünüyorumBoşuna para verme...
Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-50 TL'ye satılan OEM keylerin yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten. Ucuz...forum.donanimarsivi.com
O zaman direk Microsoft sitesinden al dostum. 30tl lik key alınca da pek farklı olmuyor cmd ile.Bunu yapmak sağlıklı olmuyor bana kalırsa aldığım cihaza değer vermem gerekir diye düşünüyorum
Zaman öyle yaparız kankaO zaman direk Microsoft sitesinden al dostum. 30tl lik key alınca da pek farklı olmuyor cmd ile.