Sitemim darboğaz yapar mı

Eyvallah hocam. Bazıları yazılımsal amd önermiyor genelde. İçimde şüphe oluşmuştu
Geçmişte sorun yaşayan arkadaşlarımız olmuşlar fakat 6000 serisiyle bu işi çözmüş gibi AMD. Kendim de 2 seneye yakın bir süredir rx 6650 xt kullanıyorum. Bu arada sistemi ne kadara ne zaman aldınız hocam. Bir de komple sistemi yazabilir misin ? Merak ettim 😇.

Geçmişte sorun yaşayan arkadaşlarımız olmuşlar fakat 6000 serisiyle bu işi çözmüş gibi AMD. Kendim de 2 seneye yakın bir süredir rx 6650 xt kullanıyorum. Bu arada sistemi ne kadara ne zaman aldınız hocam. Bir de komple sistemi yazabilir misin ? Merak ettim 😇.
Atayım hocam.
Bu sistemi aldım, Anakart b650m yaptım ve ramları 2x8 yapıp ssd 1tb yaptım. Değişik bir şey oldu😁Şuan 28bin gösteriyor indirimsiz. Ben tüm özelleştirmeleri yaptıktan sonra 27.7k cıvarına almıştım.

Strong M2-PRO 9cm Rainbow 2 Bakır Kule Tipi İşlemci Soğutucu​

2 adet borulu olduğu için o işlemciye yetersiz kalıyor. En azından 4 borulu soğutucu lazım. Masraf etmek istemiyorsan da gerek yok 75-80 derece arası iyidir gene de.

2 adet borulu olduğu için o işlemciye yetersiz kalıyor. En azından 4 borulu soğutucu lazım. Masraf etmek istemiyorsan da gerek yok 75-80 derece arası iyidir gene de.
Valla hocam anlamam ben boru falan😁 Taksiti bitireyim sıvı soğutma çekerim 🤌🏻 İşten yeni çıktım hocam yazamadım.

Geri