Neler Yeni

Sitemim darboğaz yapar mı

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Eyvallah hocam. Bazıları yazılımsal amd önermiyor genelde. İçimde şüphe oluşmuştu
Geçmişte sorun yaşayan arkadaşlarımız olmuşlar fakat 6000 serisiyle bu işi çözmüş gibi AMD. Kendim de 2 seneye yakın bir süredir rx 6650 xt kullanıyorum. Bu arada sistemi ne kadara ne zaman aldınız hocam. Bir de komple sistemi yazabilir misin ? Merak ettim 😇.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Tunahan Özler
Geçmişte sorun yaşayan arkadaşlarımız olmuşlar fakat 6000 serisiyle bu işi çözmüş gibi AMD. Kendim de 2 seneye yakın bir süredir rx 6650 xt kullanıyorum. Bu arada sistemi ne kadara ne zaman aldınız hocam. Bir de komple sistemi yazabilir misin ? Merak ettim 😇.
Atayım hocam.
Bu sistemi aldım, Anakart b650m yaptım ve ramları 2x8 yapıp ssd 1tb yaptım. Değişik bir şey oldu😁Şuan 28bin gösteriyor indirimsiz. Ben tüm özelleştirmeleri yaptıktan sonra 27.7k cıvarına almıştım.

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs

Strong M2-PRO 9cm Rainbow 2 Bakır Kule Tipi İşlemci Soğutucu​

2 adet borulu olduğu için o işlemciye yetersiz kalıyor. En azından 4 borulu soğutucu lazım. Masraf etmek istemiyorsan da gerek yok 75-80 derece arası iyidir gene de.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Tunahan Özler
2 adet borulu olduğu için o işlemciye yetersiz kalıyor. En azından 4 borulu soğutucu lazım. Masraf etmek istemiyorsan da gerek yok 75-80 derece arası iyidir gene de.
Valla hocam anlamam ben boru falan😁 Taksiti bitireyim sıvı soğutma çekerim 🤌🏻 İşten yeni çıktım hocam yazamadım.

Top Bottom