Sıvı Soğutma konulmasına göre nasıl havayı iletir (intake/egzoz)?

TunaKAZE

80+
Reaksiyon skoru
4
Merhabalar, yeni bir Lian Li fanlardan ve Lian li o11 Vision Compact kasadan oluşan bir sistem dizeceğim. Bu arada soruyu sormadan önce belirteyim, sıvı soğutmanın modelini belirlemedim, o yüzden "sıvı soğutma" demek durumundayım. Şimdi ben üst paneli mesh yapmayıp cam bırakacağım. Anlamadığım şey şu ki ben 360mm bir sıvı soğutmayı yan panele koyarsam bu soğutucu intake olarak mı çalışır yoksa egzoz olarak mı? Egzoz olarak çalışıyorsa kalan 5 bölmeyi de (alt ve arka panel) intake olarak mı ayarlamak durumundayım? İntake olanların hepsini Lian Li Uni Fan TL Reversed Wireless alsam hepsini estetik gösterebilir miyim? Bilen biri varsa yardımı çok iyi olur.

Degiskenlik gosterebilir ama gebelde radyatoru kasani yukarisina takilir ve egzoz gorevi gorerek kasanin ocerisindeki havayi kendi icinden gecirerek kasnin yjjarisindan disari atacak sekilde koyulur.

Bu manttigi analrsan buna gore ayarlayabklirisn :)

Egerki bazilarinin uaptigi gibi direkt kasanin hava giris kismina takarsan mecbur havayi egzoz olarak degil iceri alacak sekilde kullanmak zorundasin yoksa kasaya hava girmez. Ama buda verimli degik cunku giren ahava radyatorden sicak olarak giricek.

Geri