✓Arda
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Hangi MSI?msi iyi midir?
O işlemciye sıvı soğutma almana gerek yok. Yukarıda atılanlara bakabilirsin.
Hangi MSI?msi iyi midir?
amacım sesten kurtulmak yoksa işlemcinin sıvı sogutucuya ihtiyacı olup olmaması önemli değil. Stok fandan kurtulayım yeterHangi MSI?
O işlemciye sıvı soğutma almana gerek yok. Yukarıda atılanlara bakabilirsin.
Yani, Pure Sessizlik için bu alınabilir.amacım sesten kurtulmak yoksa işlemcinin sıvı sogutucuya ihtiyacı olup olmaması önemli değil. Stok fandan kurtulayım yeter
H100x kullanıyorum ben de. Pompa sesi az ama radyator fanları gürültülü . 660 tl ye almıştım amazondan black fridaydeAynı işlemciyi kullanıyorum. Bende sıvı soğutmaya geçmek istedim. Araştırma sonucu Corsair H100x aldım. Takmaya zamanım olmadı. Fakat modeli çok beğendim ve performanslı olacağına inanıyorum.
Hay maşallah Ryzen 7 5800X ve üstü için kullanılan soğutmayı bence i5 11400F için almasın, ne kadar sessiz olsada ya.Bunu önermişler farklı forumlarda.
Noctua NH-D15 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Noctua NH-D15 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Noctua NH-D15 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 5.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yani, Pure Sessizlik için bu alınabilir.
@of Beauty and Rage Daha iyi alternatifleri var mı Ninja 5'in? fiyatı fazla geldi.
Coreliquid serisini önermem kronik sorunlu msi geri topluyordu en son.msi iyi midir?
Shadow rock 3 yeter ya, i5 11400F'i çok rahat soğutur o.hem performans hem sessizlik: fuma 2, nh-d15
sadece sessizlik: shadow rock 3, mugen 5
ninja 5'e duzgun 2 tane fan koysan nh-d15'i sollar. nh-d15'in fiyati fazla, fuma 2 almak daha f/p.
V2 Serisi kronik sorunu değil, şuanda V2 satılıyor hep neredeyse.Coreliquid serisini önermem kronik sorunlu msi geri topluyordu en son.
Kendim de kullandım 3 kere garantiye gönderdim en sonunda para iadesi aldım.