Sıvı soğutma önerisi

Renor

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
4500
Lcd ekranlı olmasını istiyorum istediğim fotoğrafı vs yansıtmak istiyorum argb olsun fanları 360mm olsun iyi soğutsun ve F/P olsun istiyorum önerileriniz benim için önemli öneri verenlere şimdiden teşekkür ederim.

Thermalright Frozen Warframe ya da Ocypus Sigma L36 PRO 360. İkinci aio markası ben bilindik değil bende birkaç yerde gördüm, iyi olduğunu düşünüyorum. Onun dışında ekranı da güzel, uygulamasıda güzel diye biliyorum. En azından ekran tasarımını frozen warframe'e göre daha şık buluyorum.

Thermalright Frozen Warframe ya da Ocypus Sigma L36 PRO 360. İkinci aio markası ben bilindik değil bende birkaç yerde gördüm, iyi olduğunu düşünüyorum. Onun dışında ekranı da güzel, uygulamasıda güzel diye biliyorum. En azından ekran tasarımını frozen warframe'e göre daha şık buluyorum.
İki üründe güzel sağlam. Hatta Best Budget* olarak Ocypus ben de tavsiye ederim. Gerçi bütçe çıkarsa aşağıdaki ürüne de bir göz at LF3'ten daha iyi performansı var.

DeepCool LP360 360 mm var ama ekranı dot matrix kısacası piksel piksel şekilde istediğiniz şeyi yazabiliyorsunuz ama video gif yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İki üründe güzel sağlam. Hatta Best Budget* olarak Ocypus ben de tavsiye ederim. Gerçi bütçe çıkarsa aşağıdaki ürüne de bir göz at LF3'ten daha iyi performansı var.

Benim önerdiklerimde bütçe üstüydü hocam hatta seninki en ucuz olan. Ben bunun ekranı o kadar iyi değil diye önermedim, ekranı güzel mi?

DeepCool LP360 360 mm var ama ekranı dot matrix kısacası piksel piksel şekilde istediğiniz şeyi yazabiliyorsunuz ama video gif yok.

Benim önerdiklerimde bütçe üstüydü hocam hatta seninki en ucuz olan. Ben bunun ekranı o kadar iyi değil diye önermedim, ekranı güzel mi?
Ekran özelliklerine bakmadım hocam. Ama bu fiyat bandında en iyisi olmadığı kesin.

Ekran özelliklerine bakmadım hocam. Ama bu fiyat bandında en iyisi olmadığı kesin.
Ben direk değiştirilemiyor diye biliyorum, o yüzden tekrar kontrol ettim, evet. Gif video yok. Arkadaş onları da koymak istiyor😅 Zor iş😂

Cpu sıcaklığını falan yansıtmışlar özelleştirme yokmuymuş?

Asus da yokmuş ekran özelleştirme önerilerinizi bekliyorum

Cpu sıcaklığını falan yansıtmışlar özelleştirme yokmuymuş?

Asus da yokmuş ekran özelleştirme önerilerinizi bekliyorum
Ben yok diye biliyorum, ASUS her zaman ki gibi cimri hocam. ASUS özelleştirmeli ekranlarını genellikle Rog serisine koyuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,304
Üyeler
188,228
Son üye
bindirimkovala
Geri