- Reaksiyon skoru
- 509
Hocam şuanda bir model de atmıyorsunuz sadece markaya bakarak konuşuyorsunuz yapmayın. 100 tane Noctua ürünü var hocam Allah aşkına.Eminim bu konuda. Noctua çok iyi performans sağlayacaktır
Ne fantasizinden bahsediyorsun. Miss gibi performans sağlayacakNoctua sadece fantezi için alınmalı. Yoksa sıvı soğutucular her halükarda daha stabil ve sessiz.
Ben model attımHocam şuanda bir model de atmıyorsunuz sadece markaya bakarak konuşuyorsunuz yapmayın. 100 tane Noctua ürünü var hocam Allah aşkına.
Eğer illaki hava soğutma alacaksanız. Arctic duo öneririm msi frozr s den daha iyi.
Bu işlemci fazlasıyla yer.İşlemci Soğutucu & CPU İşlemci Fanı Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
İşlemci Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
1000tl bütçede cidden bunları mı öneriyorsunuz ?Sığar mı bilmiyorum bakarsın
NOCTUA NH-D14
1000tl ye çok daha güzel modeller var. Bu ürünleri önermek saçmalık olur.Ne varmış kardeşim
Performans için ben bunu öneriyorum1000tl ye çok daha güzel modeller var. Bu ürünleri önermek saçmalık olur.
böyle bir ekran kartında bu işlemci hiç iyi olmaz ki işlemci zaten 1000 tl ama siz 1000 liraya hava soğutma bakıyorsunuz biraz mantıksız değil mi sizce de?Merhaba dostlar arkadaşım yakın zamanda hazır bir sistem aldı yanında gelen stok fan işlemci boştayken 80 dereceleri görüyor. Stok fanı söküp macunu kontrol etmedi ancak kesin çözüm olarak kule tipi soğutucu önerdim. Sistem özellikleri aşağıda yazdığı gibidir. Msı Core Frozr S monte etmeyi düşünüyoruz. Kasaya sığıp sığmayacağı hakkında kararsız kaldık. Yardımcı olursanız sevinirim.
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Benim önerdiğim 1000 TL değil. Eğer illa hava soğutma alacaksanız Arctic alın dedim. 1000 TL ve altında sıvı soğutma önermem ben. Orta alt segment bir sıvı soğutma alacağıma iyi bir hava soğutma alırım ben şahsen.1000tl bütçede cidden bunları mı öneriyorsunuz ?
Sağlar sağlamasına benim sorunum orayla değil.Ne fantasizinden bahsediyorsun. Miss gibi performans sağlayacak