poyrazcakrr
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1
- İsim
- Poyraz ÇAKIR
Arkadaşlar merhaba. Bundan 1 Yıl önce Msi Mag Coreliquid 240R V2 modelini satın aldım.
Bildiğim kadarıyla aynı modelin bir önceki versiyonunda pompa sorunları oluyormuş. Bundan dolayı v2 modeli çıkmış.
Fakat şuan ki kullandığım v2 modelinde de pompa sorunu olduğunu düşünüyorum.
Pompadan bazen tık tık diye sesler geliyor ve bazen işlemci çıkmaması gereken ısı seviyelerine çıkıyor.
Bu gün pompadan yoğun bir ses geldi ve işlemcinin ısı seviyesi stres altında 85 dereceleri gördü.
Pompa kablosunu sök tak yaptım ve şu anlık düzeldi.
Şuan ekte vereceğim üzere stres testinde 70- 71 dereceleri görüyor.
Boşta ise 47- 48 -50 bandında geziyor.
Kullandığım işlemci Ryzen 5 5600.
Bu işlemci ve bu sıvı soğutmaya oranla ısı değerleri normal mi yoksa daha mı düşük olması gerekiyor?
Sıvı soğutmayı 9 Eylül 2023 de Amazon resmi satıcısından satın aldım.
Kutusu garanti belgesi vs. her şey duruyor. Değişim veya iade talebinde bulunabilir miyim? Veya sizce bulunmalı mıyım?
Değerlerini aşşağı bırakıyorum. Çıkardığı sesi ise linkten dinleyebilirsiniz.
Şimdiden teşekkür ediyor, iyi forumlar diliyorum.
Bildiğim kadarıyla aynı modelin bir önceki versiyonunda pompa sorunları oluyormuş. Bundan dolayı v2 modeli çıkmış.
Fakat şuan ki kullandığım v2 modelinde de pompa sorunu olduğunu düşünüyorum.
Pompadan bazen tık tık diye sesler geliyor ve bazen işlemci çıkmaması gereken ısı seviyelerine çıkıyor.
Bu gün pompadan yoğun bir ses geldi ve işlemcinin ısı seviyesi stres altında 85 dereceleri gördü.
Pompa kablosunu sök tak yaptım ve şu anlık düzeldi.
Şuan ekte vereceğim üzere stres testinde 70- 71 dereceleri görüyor.
Boşta ise 47- 48 -50 bandında geziyor.
Kullandığım işlemci Ryzen 5 5600.
Bu işlemci ve bu sıvı soğutmaya oranla ısı değerleri normal mi yoksa daha mı düşük olması gerekiyor?
Sıvı soğutmayı 9 Eylül 2023 de Amazon resmi satıcısından satın aldım.
Kutusu garanti belgesi vs. her şey duruyor. Değişim veya iade talebinde bulunabilir miyim? Veya sizce bulunmalı mıyım?
Değerlerini aşşağı bırakıyorum. Çıkardığı sesi ise linkten dinleyebilirsiniz.
Şimdiden teşekkür ediyor, iyi forumlar diliyorum.