benim işlemci 65 dereceyi geçmiyor montajda hata vardıriyi günler elimde gamebooster 240mm sıvı soğutma var henüz yeni aldım ve taktım ama işlemci boşta 65 yük altında 100 derece oluyor ve bu normal değil sorun nerede bilmiyorum yardımcı olursanız
Ama hangi işlemci?iyi günler elimde gamebooster 240mm sıvı soğutma var henüz yeni aldım ve taktım ama işlemci boşta 65 yük altında 100 derece oluyor ve bu normal değil sorun nerede bilmiyorum yardımcı olursanız
15 13400fAma hangi işlemci?
emin değilim :dmontajı doğru yaptığına emin misin hocam? oturmamış olabilir.
Bence de montajda sorun var.15 13400f
Mesaj otomatik birleştirildi:
emin değilim :d
benim işlemci 65 dereceyi geçmiyor montajda hata v
yani ışıklar çalışıyor fanlar çalışıyor ilk açışta su seside geldi borular titriyor sorun ne anlamadım cpu fan kablosunuda taktımBence de montajda sorun var.
yani ışıklar çalışıyor fanlar çalışıyor ilk açışta su seside geldi borular titriyor sorun ne anlamadım cpu fan kablosunuda taktımHocam buyuk ihtimalle montaji yanlis yaptiniz, ben de benzer bir durum yasamistim ve en son sorun montajda cikmisti
yok onu çektimSorun, bakır yüzeydeki jelatinse gülerim.
arkadaşlar sorunu buldum lütfen gülmeyiniyi günler elimde gamebooster 240mm sıvı soğutma var henüz yeni aldım ve taktım ama işlemci boşta 65 yük altında 100 derece oluyor ve bu normal değil sorun nerede bilmiyorum yardımcı olursanız
doskgjopmjasdmjpoghjısdpojmhopmmsdjjğjmopğghjsdjopğmhpğmomsdjyhjpomjsdf gülerim buna jelatinden kötüarkadaşlar sorunu buldum lütfen gülmeyin
ben montajı yaparken işlemci ile soğutucu arasında kbloyla birlikte bağlamışım yani arasında kablo varmış ve soğutucu temzas etmiyordu
arkadaşlar sorunu buldum lütfen gülmeyin
ben montajı yaparken işlemci ile soğutucu arasında kbloyla birlikte bağlamışım yani arasında kablo varmış ve soğutucu temzas etmiyordu
Daha betermişSorun, bakır yüzeydeki jelatinse gülerim.