ikiside gayet yeterli olur ben sıvı soğutma tercih ederdimRyzen 7 7800X3D işlemcim için iki soğutma arasında kaldım biri Thermalright Peerless Assassin 120 Digital diğeri ise Thermalright Frozen Prism 240 ikisi arasinda kaldım sizce hangisi daha iyi soğutur hangisini tercih etmeliyim.
360mm sıvı soğutma almıyorsanız hava soğutma daha iyi olurRyzen 7 7800X3D işlemcim için iki soğutma arasında kaldım biri Thermalright Peerless Assassin 120 Digital diğeri ise Thermalright Frozen Prism 240 ikisi arasinda kaldım sizce hangisi daha iyi soğutur hangisini tercih etmeliyim.
Bu soğutucu güzel, şekli de güzel. Kampanyalardan sonra 900 tl ye gelir. iyi maliyet.bunu kullanmaktayım ve aşırı memnunum.
Sıvı soğutma düşünüyordum başta fakat araştırdıkça çok fazla sorun yaşayan insanda gördüm memnun kalanda. genelde pompa sesinden rahatsız oluyorlar yada 360mm öneriyorlar ki buda en az 5 6k para demek sıvı soğutmada araştırmalar yaptım ve Thermalright gözüme çarptı normalde hiç merak etmediğim bir markaydı 9700x işlemciyi serin çalıştırıyor. 7800x3d işlemciyede yeteceğini düşünmekteyim. tabi son karar yine size ait.