Neler Yeni

sıvı soğutma ve monitör önerisi

Praks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Aybars Cüneytoğlu
Arkadaşlar selam elimde ryzen 5 5600x işlemci var stok soğutucuyla kullanmaktayım işlemcim için sıvı soğutma almak istiyorum sıvı soğutma için bütçem max 2500TL

ekran kartım msi rtx 3060ti şu an kullandığım monitör 60hz 5ms vga çok eski bir monitör olduğu için yeni bir monitöre de ihtiyacım var monitör için bütçem max 6500TL valorant cs tarzı oyunlar haricinde hikaye tabanlı güzel grafikleri olan çeşitli oyunları da oynamak istiyorum önerileriniz için simdiden tesekkurler

HyperChief

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
.
Arkadaşlar selam elimde ryzen 5 5600x işlemci var stok soğutucuyla kullanmaktayım işlemcim için sıvı soğutma almak istiyorum sıvı soğutma için bütçem max 2500TL

ekran kartım msi rtx 3060ti şu an kullandığım monitör 60hz 5ms vga çok eski bir monitör olduğu için yeni bir monitöre de ihtiyacım var monitör için bütçem max 6500TL valorant cs tarzı oyunlar haricinde hikaye tabanlı güzel grafikleri olan çeşitli oyunları da oynamak istiyorum önerileriniz için simdiden tesekkurler
Kasanın boyutlarını bilmiyorum, kasana uyumlu ise alabileceğin en iyi sıvı soğutma Artic II'dir.

Monitör ara sıra indirime giriyor beklerim diyorsan F/P Asus TUF Gaming VG27AQ1A 27 öneririm.

hocam selam elimde msi optix mag274qrf-qd 2k 165hz gsync full kutu fatura garantili monitor var 7500e çıkabilirseniz istanbulda teslim edeyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

sıvı soğutucu olarak da corsair icue h150i elite cepallix var garantili full kutu fatura 3binede onu getiririm

selim06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Selim

msi mag 245r monitörünü aktif olarak kullanmaktayım ve memnunum tavsiye ederim sadece panele çok bastırınca ışık sızması kalabiliyor 3 tane yerde ışık sızması oldu bu panele sahip diğer monitörlerde de geçerli olabiliyor bu durum.
ürün linki burada -> https://www.msi.com/Monitor/Optix-MAG245R/

Praks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Aybars Cüneytoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam selam elimde msi optix mag274qrf-qd 2k 165hz gsync full kutu fatura garantili monitor var 7500e çıkabilirseniz istanbulda teslim edeyim

sıvı soğutucu olarak da corsair icue h150i elite cepallix var garantili full kutu fatura 3binede onu getiririm
bir mağazadan taksitli olarak almam gerek yine de tesekkürler :)

Kasanın boyutlarını bilmiyorum, kasana uyumlu ise alabileceğin en iyi sıvı soğutma Artic II'dir.

Monitör ara sıra indirime giriyor beklerim diyorsan F/P Asus TUF Gaming VG27AQ1A 27 öneririm.
xpg invader model kasa kullanmaktayım

https://www.itopya.com/asus-tuf-gam...-adaptivesyncfreesync-premium-wqhd-cur_u10538 linkteki monitörü önerir misiniz?

vrnt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
ALİ BAŞARAN
https://www.vatanbilgisayar.com/lg-...1ms-144hz-g-sync-freesync-oyuncu-monitor.html fiyatı tuzlu gelir mi bilmem ama kendi monitörüm,
Öncelikle 27 ekran boyutu var ve 24 kullanmama rağmen kesinlikle 27 ile rekabetçi oyunlar da normal oyunlar da çok daha güzel ve keyifli.
Sonrasın da almadan önce çok araştırmıştım bazı 27lerde pikseller gözüküyormuş çok kücük yakına girince bunda öyle bir durum yok.
144 hz ve PREMIUM IPS PANEL YANI GERÇEK 1 MS GTG değerine sahip ips monitörlerin çoğu 3-4 ms 1 ms mprt olarak satılıyor.
Tüm özellikleri premium HDR 10 var
içerisin de barındıran onlarca özellik var.
Görüntü kalitesi bir efsane.
Ekran çerçeve oranı neredeyse tamamı ekran.

Zaten şöyle bir durum var dünya da monitör ve televizyon yani panel üretimin de en gerçekci ve en az gecikmeye sahip ekranları üreten marka LG. MSI ASUS gibi oyun markalarına panel satan marka da LG. Almadan önce çok araştırdım ve aldım sonuna kadar memnunum tavsiye ederim ben daha ucuza almıştım fiyat belki tuzlu gelir piyasaya 10 aydır bakmıyorum.

https://www.vatanbilgisayar.com/lg-...1ms-144hz-g-sync-freesync-oyuncu-monitor.html fiyatı tuzlu gelir mi bilmem ama kendi monitörüm,
Öncelikle 27 ekran boyutu var ve 24 kullanmama rağmen kesinlikle 27 ile rekabetçi oyunlar da normal oyunlar da çok daha güzel ve keyifli.
Sonrasın da almadan önce çok araştırmıştım bazı 27lerde pikseller gözüküyormuş çok kücük yakına girince bunda öyle bir durum yok.
144 hz ve PREMIUM IPS PANEL YANI GERÇEK 1 MS GTG değerine sahip ips monitörlerin çoğu 3-4 ms 1 ms mprt olarak satılıyor.

Zaten şöyle bir durum var dünya da monitör ve televizyon yani panel üretimin de en gerçekci ve en az gecikmeye sahip ekranları üreten marka LG. MSI ASUS gibi oyun markalarına panel satan marka da LG. Almadan önce çok araştırdım ve aldım sonuna kadar memnunum tavsiye ederim ben daha ucuza almıştım fiyat belki tuzlu gelir piyasaya 10 aydır bakmıyorum.
Freesync ve Gysnc PREMIUM bu arada.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin

vrnt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
ALİ BAŞARAN

Freesync ve Gysnc PREMIUM bu arada.
Tek eksi yönünü düşündüğüm raylı sistem yok monitörde onu da ben dışarıdan bi askı aparatı alarak çözdüm.

Praks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Aybars Cüneytoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tek eksi yönünü düşündüğüm raylı sistem yok monitörde onu da ben dışarıdan bi askı aparatı alarak çözdüm.
ürünün fiyatı bütçeme uyuyor fakat sanırım 2k olması benim için bir tık daha iyi olur sanıyorum ki 3060ti 1080pde darboğaz yapıyor diye haberler okumuştum

tümen

80+ Platinum
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,965
İsim
tümen dağ
için bütçem max 2500TL
Kasana sigarsa bunu tavsiye ederim bende de 5600 var 2 3 gundur kullaniyorum memnunum

Bilal539

80+ Silver
Sıvı soğutmada arctic best modeldir. O bütçeyle 2k 27inç ips 144 veya 165 monitörlere bak.

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan

bu fiyata 280 var bunun 280nini al amazondan

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,008
İsim
kilan embappe
O işlemciye sıvı soğutma gereksiz kule tipi hava soğutma yeter... İlla almak istiyorsan en iyisi bu

Monitor:

Top Bottom